Horoscop dragoste Octombrie 2023. Ești gata să întâlnești pe cineva special?

Share

Când vine vorba despre iubire, toţi ochii licăresc şi toate inimile încep să bată din ce în ce mai tare. Este un vis frumos acela în care ne găsim partenerul pentru toată viaţa şi simţim că nu mai avem nevoie de nimeni altcineva.

Ştim că sunteţi curioși şi, mai mult decât atât, nerăbdători să aflați dacă astrele v-au prescris ceva bun, dacă vă veţi găsi marea iubire în octombrie anul acesta, aşa că propunem să nu vă mai ţinem mult pe jar şi să vedem, în cele ce urmează, care sunt cei cu succes.

Berbec
Dacă aveţi deja o relaţie serioasă de ceva timp, nu se pune problema de întâlnirea unei persoane noi. Dacă sunteţi singur însă, aveţi toate șansele să vă îndrăgostiți, dar dacă sunteţi dispus să lăsaţi garda jos.

Taur
Ați avut un an destul de solicitant, aşa că 2023 v-a surprins în cele mai plăcute moduri. La sfârşitul lunii trecute aţi fost tentat cu fel de fel de aventuri şi aţi întâlnit persoane capabile să va ofere exact ce aveţi nevoie. Alegerea este la dumneavoastră.

Gemeni
Începând cu această lună, vă veţi dori să vă așezați la casa dumneavoastră, să vă liniștiți, iar pentru aceasta aveţi nevoie alături de o persoană de încredere, pe care va puteţi baza în orice fel de circumstanţă. Nu staţi prea mult pe gânduri şi acţionaţi!

Rac
Pe planul sentimental nu este nimic sigur. Ori vă poate surprinde ceva în mod plăcut și să rămâneți mult timp implicat în relaţie, ori va fi o perioadă în care simţiţi nevoia să vă regăsiți cu propria persoană.

Leu
Începeţi să va relaxaţi puţin şi să nu mai trageți atât de tare cu dinții de o relaţie care nu mai duce nicăieri. Sunt şanse să va găsiţi iubirea/iubirile însă nu cea pe care o căutați pentru toată viaţa.

Fecioara
Sunteţi extrem de pasional, șarmant şi mai mereu veţi fi prins în diferite relaţii de lungă sau de scurtă durată. În octombrie însă lucrurile se vor concretiza cu persoana pe care o aveţi alături de mai mult timp.

Balanţă
Veţi întâlni în calea dumneavoastră mai multe persoane care vă vor pune la mare încercare, dacă sunteţi „promis” deja unei alte persoane. Încercați să vă daţi seama singur, până nu e prea târziu, dacă ceea ce aveţi deja va rămâne acolo pentru toată viaţa.

Scorpion
Sunteţi entuziasmat de găsirea unui nou posibil partener şi începeţi să vă puneţi toate speranțele în şansa cu acesta. N-ar fi rău ca din când în când să reveniți cu picioarele pe pământ, deoarece nu este alesul.

Săgetător
Sunteţi extrem de provocator, romantic, senzual. Nu sunteţi făcut pentru o relaţie stabilă, cel puţin nu acum. Încă nu veţi întâlni persoana care să vă pună capac, aşa că veţi mai „cutreiera” puţin.

Capricorn
Aţi avut şi aveţi un an frumos şi trebuie să continue în aceeaşi notă. Va doriţi schimbări, aşa că odată cu acestea va veni şi un nou partener de viaţă. Pentru asta, încercaţi să-i faceţi loc în viaţa dumneavoastră şi să nu vă ascundeți cu nimic!

Vărsător
Sunt şanse destul de mari să va găsiţi marea iubire în octombrie, dacă sunteţi deschis şi dispus să lăsaţi tot trecutul în urmă. Lăsați garda jos şi bucuraţi-vă împreună de tot ce va oferă viaţa!

Peşti
Se pare că în această lună veţi întâlni o iubire mai veche sau veţi începe o relaţie nouă cu o persoană la care nu v-aţi fi aşteptat vreodată. Oricum ar fi, e de bun augur, dar să încercaţi să nu grăbiți desfășurarea evenimentelor…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news