HomeHoroscopHoroscop lunar Horoscop IULIE 2023: o luna decisivă pentru Gemeni si incredibilă pentru Scorpioni

Horoscop IULIE 2023: o luna decisivă pentru Gemeni si incredibilă pentru Scorpioni

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 4,4K views 6 minute timp de citit
Horoscop IULIE 2023

Horoscop IULIE 2023: Cea mai călduroasă lună a anului, iulie, va aduce soarele caracteristic în viaţa tuturor şi ne va scoate în evidenţă cele mai avantajoase trăsături. Este o perioadă a oportunităţilor, a bucuriei nemăsurate, a agitaţiei constructive, cu schimbări majore pentru toate zodiile.

Horoscop lunii IULIE 2023

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Aceasta este luna meditaţiei, a instrospecţiei, a energiei pozitive în toate aspectele vieţii tale. Vei avea timpul necesar pentru o analiză a sentimentelor tale, a relaţiilor din viaţa ta şi pentru a pune în ordine planurile de viitor. În viaţa de cuplu, comunicarea este baza, iar nevoile partenerului de viaţă vor avea deschiderea necesară din partea ta. La serviciu, vei putea obţine o promovare ce îţi va aduce un post de conducere mult dorit, dar care va însemna mai multă responsabilitate şi mai puţin timp liber. Cu puţină organizare, vei putea face faţă tuturor provocărilor.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Socializarea este foarte importantă în această etapă pentru  tine, aşa că luna iulie va fi plină de întâlniri cu oameni din diverse categorii, care mai de care mai interesant şi cu ajutorul cărora vei descoperi lucruri nebănuite despre tine. Vei aloca o mare parte din timpul liber evenimentelor culturale, expoziţiilor, lansărilor de carte şi vei cunoaşte şi aici oameni interesanţi. Este posibil să descoperi astfel un posibil colaborator pentru o afacere pe care o plănuiai de mult timp. Buna ta dispoziţie va fi molipsitoare şi va atrage în jurul tău energia pozitivă şi gândurile bune.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Luna iulie este una decisivă pentru tine, în care vei munci pentru independența ta financiară, poate vei începe o afacere nouă sau vei fi promovat la locul de muncă. Vei avea timp şi pentru învăţa lucruri noi, pentru a citi mai mult, pentru a aprofunda mai bine anumite teorii. Viaţa ta personală va trece printr-o perioadă foarte bună, căci relaţia cu partenerul va ajunge la un nou nivel, iar neînţelegerile care au stat între voi în trecut vor dispărea ca prin minune.

Rac (22 iunie – 23 iulie)

Cu siguranţă, iulie este luna ta, aşa că nu există altă perioadă mai bună pentru a înflori, a te bucura de viaţă, a descoperi noi pasiuni şi visuri. La începutul lunii, te vei ocupa de latura sentimentală, astfel că vei face o „curăţenie” generală în lista ta de prieteni şi-i vei păstra doar pe cei cu adevărat valoroşi. Încrederea în tine este la cote maxime acum, ai ocazia să faci lucruri de care nu te credeai în stare, să depăşeşti limite noi şi obstacolele care îţi apar în cale. Latura creativă este atuul tău în luna aceasta, deci orice proiect care aşteaptă pe lista ta are toate şansele să fie finalizat. Relaţia cu partenerul de viaţă este cum nu se poate mai bună.

Leu (24 iulie – 23 august)

Pentru tine, iulie este luna în care vei avea parte de liniştea mult dorită, te vei retrage câteva zile din centrul atenţiei şi te vei ocupa de planurile şi pasiunile tale. Deşi ai un loc de muncă stabil, este posibil să fii promovat acum sau să primeşti oferte de angajare din alt domeniu, la care nu te-ai fi aşteptat. Este momentul să analizezi orice ofertă cu cea mai mare atenţie şi apoi să iei decizia corectă. Dacă nu eşti într-o relaţie în această perioadă, poţi întâlni spre finalul lunii pe cineva cu totul special.

Fecioară (24 august – 23 septembrie)

Celebritatea ta este la cote maxime în luna aceasta, prietenii sunt din ce în ce mai numeroşi, iar invitaţiile curg pentru tine. Este de preferat să te orientezi spre un grup de prieteni cu care ai pasiuni, idei şi ocupaţii comune. În relaţia de cuplu, vei lăsa orice îndoială la uşă şi te vei bucura de momentele magice petrecute împreună. Comunicarea este cheia oricărui demers pe care îl vei face în această perioadă, iar asta te va ajuta să deschizi oportunităţi noi de afaceri, să-ţi faci prieteni noi, să te faci înţeles pe toate planurile.

Balanţă (24 septembrie – 23 octombrie)

Luna aceasta va fi un adevărat maraton pentru tine, pentru că va trebui să faci faţă diverselor provocări care apar la locul de muncă, dar şi în viaţa personală. Astfel, va fi o perioadă plină, în care vei îmbina cu succes munca și distracţia, viaţa profesională cu cea sentimentală. Este timpul pentru o discuţie de suflet cu cineva din familie, pe care o eviţi de ceva vreme. Socializarea este extrem de importantă acum, aşa că pe parcursul lunii vei cunoaşte oameni noi, vei lega relaţii noi de prietenie şi vei construi oportunităţi de afaceri neaşteptate.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Este timpul perfect pentru călătorii, distracţii, lucruri amânate de mult timp din cauza programului prea încărcat. Fiind şi perioada vacanţelor, acum vei profita cu siguranţă pentru a vizita locuri noi, a citi o carte bună şi a te relaxa după o perioadă plină. Spre sfârşitul lunii, te vei gândi şi la planurile de viitor, la acceptarea unor noi provocări la locul de muncă, la mărirea afacerii tale sau poate chiar la începerea unei colaborări noi. Nu amâna prea mult timp luarea deciziilor importante şi ai încredere în propriile forţe!

Săgetător (23 noiembrie – 21 decembrie)

Este luna provocărilor pentru tine, pe toate planurile. La locul de muncă, vei primi responsabilităţi noi, cărora nu erai foarte convins că le vei face faţă, dar care acum îţi vor aduce laude garantate. Pe plan personal, e posibil să ai parte de unele propuneri neaşteptate, pentru că vei stârni comentarii pozitive la tot pasul. Este momentul ideal să rişti şi vei descoperi, poate, sufletul-pereche pe care îl aşteptai. Nu băga în seamă criticile, ci bazează-te cel mai mult pe intuiţia ta. Vei avea parte doar de reuşite la tot pasul.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Luna aceasta îţi vei găsi, cu siguranţă, parternerul de viaţă ideal. Este momentul perfect pentru începutul unei relaţii de lungă durată pe care o doreai de mult, dar pe care nu o vedeai în viaţa ta de acum. Un accent deosebit trebuie să pui în această perioadă pe viaţa personală, să te ocupi de pasiunile şi de proiectele tale şi să munceşti mai puţin. Relaţiile de orice fel sunt favorizate şi, deşi eşti obişnuit să faci totul singur, vei descoperi că lucrurile se rezolvă mult mai uşor în echipă. Spre sfârşitul lunii, vacanţa binemeritată bate la uşă, aşa că este bine să te deconectezi de la problemele zilnice şi să te bucuri de linişte.

Vărsător (21 ianuarie – 19 februarie)

Perioada de vacanţă pe care ai aşteptat-o de mult este acum aici şi tot ce trebuie să faci este să te bucuri de soare şi să te relaxezi. Sporturile de orice fel vor fi preferatele tale acum, în special cele pe care le poţi practica la plajă. Pauza îţi va fi de mare ajutor, căci va urma o perioadă agitată, cu multă muncă, dar vei primi câteva sfaturi utile de la o persoană apropiată. Lucruri imprevizibile se pot petrece în acest timp, însă vei reuşi să le depăşeşti şi să-ţi atingi obiectivele pentru care ai muncit din greu…

Peşti (20 februarie – 20 martie)

Pentru tine, aceasta este perioada în care vei ieşi în evidenţă, îţi va fi apreciată munca, vei străluci pe toate planurile. Dacă până acum ai stat în umbră, de acum este momentul tău de glorie. Pe planul profesional, inspirația te va ghida pentru a realiza lucruri minunate, iar creativitatea te va ajuta să finalizezi cu succes cele mai dificile proiecte. În viaţa sentimentală, noutatea este elementul de bază care va reaprinde scânteia relaţiei tale. Spre finalul lunii, vei redescoperi o pasiune mai veche care te va binedispune.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed