HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Miercuri 26 August 2015

Horoscop zilnic Miercuri 26 August 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/08/Horoscop-zilnic-Miercuri-26-August-2015.jpg

Horoscopul zilnic pentru ziua de Miercuri 26 August 2015. Citeste horoscopul zilei de Miercuri 26 August 2015 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Berbec
Pe plan profesional și financiar nativii din zodia Berbec se bucură de realizări neașteptate. Cu toate acestea, viața în cuplu are de suferit. Persoana iubită se poate simții neglijată și mereu lăsată pe locul doi. Pentru Berbeci acesta este momentul oportun pentru a-și reevalua dorințele și atitudinea, astfel încât să poată obține echilibrul mult dorit atât pe plan sentimental cât și profesional. Acest echilibru trebuie menținut și în ceea ce privește alimentația pentru a evita posibile probleme de sănătate.

Taur
Persoanele aflate sub acest semn se bucură de o energie ieșită din comun. Dinamismul și vitalitatea de care dau dovadă reprezintă cheia succesului nu doar la locul de muncă, ci și pe plan personal. Este momentul perfect pentru a începe un nou proiect, dar și o noua relație. Sănătatea este de asemenea la cote maxime. Toate aceste elemente prevestesc o zi perfectă pentru nativii din zodia Taur.

Gemeni
Este ziua vorbelor și nu a faptelor pentru Gemeni. De regulă persoane active, în această perioadă au nevoie de un moment de respiro. Comunicarea este cuvântul magic pentru această zodie. Un simplu dialog poate rezolva vechi dispute cu partenerul de viață sau cu colegii de la birou. De asemenea, a sosit și momentul potrivit pentru un control medical de rutină ce poate preîntâmpina viitoare  probleme de sănătate.

Rac
Dacă Gemenii trebuie să-și domolească energia în favoarea cuvintelor, dimpotrivă nativii din zodia Rac trebuie să treacă la fapte. Teoria precedent învățată și analizată trebuie pusă în practică. Noi inițiative pot duce la noi reușite pe plan profesional. Prietenii și familia vor insufla un plus de încredere celor aflați sub acest semn, încurajând dorința de acțiune a Racilor. Întrucât la capitolul sănătate nu se prevede nicio problemă, Racii au undă verde pentru a trece la fapte.

Leu
Această zi este marcată de o reîntoarcere în sânul familiei. Problemele finaciare tind să se amplifice, iar căutarea unor noi surse de venit s-au transformat într-un adevărat zbucium interior. Familia este cea care oferă Leilor siguranța și liniștea de care aveau nevoie. Stresul și agitația din ultimele zile pot degenera în afecțiuni mult mai grave, astfel încât nativii din zodia Leu trebuie să se preocupe și de acest aspect al vieții lor.

Fecioară
Obosealea își face într-un final simțită prezența. După câteva săptămâni de maraton, energia Fecioarelor este aproape de 0. Acest fapt poate cauza irascibilitate, astfel încât lucruri neimportante pot fi privite drept adevărate catastrofe. Natvii din această zodie trebuie să fie atenți atât la propria sănătate cât și la persoanele din jurul lor pentru a evita situații neplăcute pe viitor.

Balanță
Aceasta este ziua în care Balanțele încep să întrevadă roadele muncii lor. Deși pe plan financiar situația începe să se amelioreze, pe plan sentimental Balanțele continuă să se izoleze și să mențină închise canalele de comunicare cu cei din jurul lor. În ceea ce privește sănătatea, nu se întrevede nicio neplăcere din punct de vedere fizic, dar izolarea autoimpusă poate avea efecte negative asupra stării spirituale a nativilor din zodia Balanță.

Scorpion
Dorința de afirmare excesivă a Scorpionilor se poate dovedi dăunătoare pentru nativii acestei zodii. Tendința de a domina partenerul de viață sau de a-și impune punctul de vedere în fața colegilor de muncă poate afecta relațiile celor aflați sub semnul Scorpionului cu persoanele din jurul lor. Moderația în fapte și în vorbe devine absolut necesară. Din punct de vedere al sănătății nativii acestei zodii nu prezintă niciun semn de îngrijorare.

Săgetător
Astăzi Săgetătorii o să deruleze totul pe repede înainte. Este momentul unor decizii importante care vor aduce după ele reușite surprinzătoare. Având așteptări mari de la ei înșiși, nativii acestei zodii tind să devină mult prea exigenți cu persoanele dragi. Aceștia trebuie să fie atenți și la dietă întrucât excesele în alimentație pot cauza un oarecare discomfort fizic.

Capricorn
Personele născute sub această zodie trec printr-o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar. Cu toate acestea, prietenii și familia le sunt alături și le încurajează spre noi inițiative. În această perioadă comunicarea este punctul forte al Capricornilor. Din punct de vedere medical nativii Capricornului găsesc energia necesară depășirii problemelor financiare, în mare parte datorită sprijinului primit din partea familiei.

Vărsător
Ghinionul pe plan financiar al nativilor din zodia Capricorn îi ocolește în totalitate pe cei aflați sub semnul Vărsătorului. Astfel, aceștia sunt într-o permanentă căutare a unor noi surse de venit, căutări care de obicei aduc venituri suplimentare neașteptate. Entuziasmul și dorința de promovare a Vărsătorilor este molipsitoare și pentru partenerul de viață. Cu toate acestea, nativii acestei zodii trebuie să fie atenți să nu se suprasolicite, putând ajunge rapid la extenuare.

Pești
Peștii ajung în final la pacea familială mult dorită. Deși situația financiară ar putea fi îmbunătățită, armonia pe plan sentimental este scopul principal al nativilor din zodia Pești, aceștia depunând toate eforturile în vederea atingerii acestui țel. În ceea ce privește sănătatea, mici schimbări în alimentație pot avea efecte benefice asupra celor ce se află sub acest semn.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed