HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Vineri 15 Iulie 2016 – Racii își permit să își achiziționeze obiectul mult dorit, Balanțele au parte de o experiență unică

Horoscop zilnic Vineri 15 Iulie 2016 – Racii își permit să își achiziționeze obiectul mult dorit, Balanțele au parte de o experiență unică

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 887 views
Horoscop-zilnic-Vineri-15-Iulie-2016-–-Racii-își-permit-să-își-achiziționeze-obiectul-mult-dorit-Balanțele-au-parte-de-o-experiență-unică in Horoscop pentru fiecare zodie

Racii își permit să își achiziționeze obiectul mult dorit, Balanțele au parte de o experiență unică iar Vărsătorii reușesc să treacă peste anumite aspecte ce i-au supărat.

Horoscop-zilnic

Berbec

Dacă vezi că activitatea pe care o derulezi nu te ajută dar nici nu te încurcă, cel mai bine ar fi să renunți la ea și să te ocupi de altceva. Nu te bloca în stări care nu îți sunt de folos și încearcă să găsești noi activități care te ajută să evoluezi din toate punctele de vedere.

Taur

Descoperi un secret destul de sumbru al unui amic. Pentru un moment nu vei știi cum anume să reacționezi și vei intenționa să-l critici. Cu toate acestea, vei sta să analizezi situația lui preț de câteva momente și vei încerca să te pui în locul lui pentru a putea înțelege mai bine toată povestea.

Gemeni

Se pare că ai uitat să te ocupi de o treabă care îți era destinată doar ție, iar acest lucru va atrage mici sancțiuni. Ar fi bine ca pe viitor să fii puțin mai atentă.

Rac

Intrii în posesia unei sume de bani care îți permite să îți achiziționezi un obiect pe care ți-l dorești de foarte mult timp. Odată ce reușești să intrii în posesia lui, vei găsi metode practice de a profita de el.

Leu

De ceva timp ești preocupată de situația familială a unei prietene foarte bune. Aceasta a trecut prin niște momente destul de dificile și simți nevoia să petreci cât mai mult timp alături de ea, motiv pentru care o chemi să stea la tine câteva zile.

Fecioară

Unele lucruri nu sunt deloc așa cum te așteptai să fie azi. Va trebui să lucrezi puțin la acest aspect, dar odată ce te pui pe treabă, vei reuși să aduci toată situația la starea inițială.

Balanță

Nici nu bănuiești de ce anume vei avea parte în cursul zilei de azi. Este vorba de o experineță unică, pe care nu ai ocazia să o trăiești de prea multe ori în viață. Bucură-te din plin de ea.

Scorpion

Ar trebui să nu iei în nume de rău sfaturile pe care ți le oferă cunoscuții tăi. Aceștia au trecut alături de tine prin câteva momente destul de grele și solicitante, iar atunci când îți spun ceva, nu o fac cu rea intenție.

Săgetător

O întâmplare ce va avea loc la birou va reuși să îți dea peste cap toate planurile făcute pentru ziua de azi. Se pare că va trebui să petreci câteva ore suplimentare pentru a putea evita apariția unui conflict de proporții mari pe viitor.

Capricorn

Refuzi cu orice preț să accepți scuzele partenerului de viață. Acesta a făcut de prea multe ori aceeași greșeală și tinzi să crezi că deja a devenit un obicei prost de-al său, motiv pentru care nu mai ai de gând să treci cu vederea peste acest aspect.

Vărsător

Ești foarte radicală azi și cei care ți-au greșit zilele trecute, își vor prezenta sincerele scuze. Dispoziția ta este una bună și reușești să-i ierți, însă pe viitor vei fi mult mai atentă la comportamentul lor.

Pești

Se pare că azi vei rămâne pe cont propriu în ceea ce privește derularea unui proiect destul de important. Chiar și așa, nu te lași descurajată de acest lucru și îți vezi în continuare de treabă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed