Horoscop zilnic Vineri 20 Mai 2016

Share

Horoscopul zilnic pentru ziua de Vineri 20 Mai 2016. Citește Horoscopul zilei de 20 Mai și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.

horoscopul de azi 20 Mai

O nouă zi aduce noi surprize. Dacă vrei să „tragi cu ochiul” pentru a descoperi ce anume au rezervat astrele pentru tine, aruncă o privire peste horoscopul de azi.

Berbec

Simți nevoia de a aduce ceva nou în viața ta de zi cu zi. Există șanse ca azi să te implici într-o nouă activitate care se va derula pe o perioadă de timp mai îndelungată, lucru care te va bucura destul de mult.

Taur

Azi va trebui să faci o alegere, care îți va aduce câștiguri, însă care ar putea aduce pierderi pentru alte persoane. Nu trebuie să te îngrijoreze acest lucru. Mereu trebuie să te pui pe primul plan și să te gândești la binele tău.

Gemeni

Vremea de afară nu te va sprijini în ceea ce privește o stare bună de spirit. Dacă crezi că nu poți să dai randament maxim azi, ar fi bine să nu te apuci de treburi prea importante, mai ales unele care implică un grad ridicat de responsabilitate.

Rac

Astăzi ești hotărâtă să nu amâni nimic din ce ai de făcut pe o altă zi. Motivația ta va fi atât de puternică, încât te vei oferi chiar să îi ajuți și pe alții, în special pe colegii de la locul de muncă.

Leu

Ceva sau cineva anume nu îți va da pace azi și te va indispune mare parte din zi. Încearcă să eviți astfel de situații și concentrează-te pe ceea ce ai de făcut. Dacă crezi că ai nevoie de un sfat, nu te feri să-l ceri de la cineva care știi că este mereu sincer cu tine.

Fecioară

Azi vei socializa în mare parte a zilei, lucru care te va binedispune și vei căpăta energia necesară pentru a duce la bun final o mare parte din activitățile ce le aveai programate pentru ziua de azi. Ar fi bine să faci asta cât mai des.

Balanță

Dacă ai lăsat treburi neterminate în alte zile, azi nu vei mai putea să le lași pentru o altă dată și te vei ocupa de ele în prima parte a zilei. Spre final de zi vei avea parte de o vizită, una care te va bucura într-o mare măsură.

Scorpion

Nu prea ai chef de mare lucru azi, motiv pentru care există șanse mari să amâni întâlniri sau sarcini ce le aveai de rezolvat. Măcar în a doua parte a zilei încearcă să faci ceva productiv și nu lăsa lenea să te stăpânească.

Săgetător

Azi te vei implica în muncă de echipă, fie la locul de muncă, fie în altă parte. Vei avea ocazia să vezi puncte de vedere diferite de ale tale și ar fi bine să prinzi niște idei care vin din altă direcție, ar putea să îți fie de folos chiar și pe viitor.

Capricorn

Una dintre rudele tale tot intervine în problemele pe care le ai cu scopul de a te ajuta, însă mai mult te încurcă. Ar fi bine să-i dai de înțeles că nu ai nevoie de „ajutorul” ei și că te poți descurca foarte bine de una singură.

Vărsător

Intenționezi de ceva vreme să faci o schimbare în ceea ce privește stilul tău de viață, iar azi pare a fi ziua ideală pentru a face primul pas în această direcție. Odată ce vei începe, lucrurile bune vor veni de la sine.

Pești

Gândul tău zboară numai la weekend și la cum anume să-l petreci într-un mod cât mai plăcut, dar și util. Dacă vrei să primești un „indiciu”, poți să dai un telefon și să te sfătuiești cu una dintre prietenele tale sau chiar cu familia ta.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news