HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Vineri 6 Mai 2016

Horoscop zilnic Vineri 6 Mai 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 941 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/04/Horoscop-zilnic-Vineri-6-Mai-2016.jpg

Horoscopul zilnic pentru ziua de Vineri 6 Mai 2016. Citește Horoscopul zilei de 6 Mai și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.

Berbec

Azi este o zi bună ca să stai mai mult timp în aer liber. Chiar dacă prima parte a zilei va fi destul de aglomerată, încearcă măcar înainte de lăsarea serii să ieși puțin la plimbare pentru a-ți limpezi mintea și gândurile.

Taur

Ziua ta va fi plină de mici „hopuri” peste care va trebui să treci pentru a nu le lăsa să îți strice de tot drumul pe care ai ales să îl urmezi. Dacă consideri că nu reușești să faci acest lucru de una  singură, ai putea apela la ajutorul cuiva din familie.

Gemeni

Circumstanțele favorizează o achiziție destul de mare pe care ai tot urmărit să o faci de ceva timp. Nu mai sta pe gânduri și acționează, altfel ar putea să fie mult prea târziu să faci acest lucru altă dată.

Rac

Azi trebuie să te grăbești puțin cu toate activitățile pe care le ai de făcut, deoarece în a doua parte a zilei este posibil să fii nevoită să faci o călătorie scurtă, care nu a fost programată din timp. Păstrează-ți calmul și gândește cât mai logic și vei reuși să faci față cu bine întregii zile.

Leu

Este o zi bună în care să te bazezi în întregime pe intuiție. Chiar dacă uneori aceasta îți mai joacă feste, azi pare a nu fi una dintre acele zile și totul va decurge cât se poate de bine dacă de lași ghidată de ea.

Fecioară

Ritmul cu care muncești azi pare a fi dat cu încetinitorul. Nu prea ești motivată să faci mare lucru și nici nu vrei să te implici în activități suplimentare atât timp cât nu ai parte de un câștig suplimentar.

Balanță

Cineva va reuși să te supere destul de tare în cursul zilei de azi. Dacă ești de părere că o discuție mai serioasă ți-ar putea alunga supărarea, nu mai sta pe gânduri și inițiaz-o.

Scorpion

Ai impresia că unul dintre colegii tăi de muncă nu folosește metode foarte corecte pentru a soluționa sarcinile care i-au fost atribuite. Dacă ești sigură pe ceea ce-ți dictează intuiția, ar fi bine să o asculți și să acționezi după aceasta.

Săgetător

Un aspect care este legat de slujba ta pare să te îngrijoreze destul de tare. Ar fi bine să discuți cu unul dintre superiorii tăi acest lucru, numai ei te pot ajuta să te scapi de această grijă.

Capricorn

Este ziua în care problemele tale financiare par să se înmulțească peste măsură. Dacă crezi că te-ar putea ajuta, ar fi bine să faci un mic împrumut însă de la cineva din familie și nu de la persoane străine.

Vărsător

Vei primi o sarcină care îți va lua aproape toată ziua să o rezolvi. Nu trebuie să te enervezi din această cauză și caută să găsești cele mai bune metode de a o rezolva, pentru a nu o amâna pe o altă zi.

Pești

Azi reușești să îmbini utilul cu plăcutul și totul va merge ca pe roate! Se pare că nimic negativ nu te poate afecta și reușești să rezolvi orice problemă care apare ca din senin.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed