Roxana Ionescu şi Tinu Vidaicu, planuri de căsătorie

Share

Se pare că Roxana Ionescu şi iubitul său timişorean,Tinu Vidaicu, au gânduri foarte serioase în ceea ce priveşte o  posibilă căsătorie în viitorul apropiat. 

media_140387055241489800

Deşi au aproximativ doi ani de când sunt împreună, timp în care au avut parte atât de lucruri bune, cât şi mai puţin bune, cei doi se pare că se iubesc din ce în ce mai mult, iar necazurile întâlnite le-au întărit şi mai mult dragostea.

Deşi Roxana declara în urmă cu foarte puţin timp că iubitul său, Tinu, nu a cerut-o până acum de soţie, astăzi, se pare că cei doi sunt mai siguri ca niciodată că vor să se  căsătorească, gândindu-se astfel şi la posibilii naşi de cununie.

Se pare că Tinu ar fi dispus să petreacă din ce în ce mai mult timp în Bucureşti pentru a fi mai mereu lângă iubita sa.

În ceea ce priveşte eventualii naşi, se pare că cei doi îndrăgostiţi s-ar gândi să şi-i aleagă ca naşi, pe Delia şi soţul său, Răzvan Munteanu, de care s-au apropiat foarte mult, în ultimul timp.

Roxana şi Tinu s-au cunoscut în urmă cu trei ani, după ce Roxana divorţase de soţul său, divorţ ce i-a adus foarte multă durere sufletească. La un an după ce s-au cunoscut, cei doi au început să formeze o relaţie, iar Tinu a ajutat-o pe Roxana să uite toată durerea şi trauma prin care a trecut în urma divorţului.

897x598_1453187848f1af9945

Sursa photo: antena3.ro; wowbiz.ro

 

 


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente