HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Joi, 12 Ianuarie 2017

Horoscop zilnic Joi, 12 Ianuarie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 795 views
horoscop-zilnic-joi-12-ianuarie-2017

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Horoscop-zilnic-Joi-12-Ianuarie-2017

       Astăzi, ești în cea mai bună formă! Toți cei dragi ție, se simt minunat în preajma ta. Chiar dacă ești în concediu, tu îți faci planuri despre ce ai putea face ca să evoluezi din punct de vedere profesional. Ai abilități remarcabile și știi încă de acum ce vei face cu banii pe care îți propui să-i câștigi în perioada următoare.

Spre seară este posibil să primești o vizită neanunțată a cuiva drag.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

        Parcă nimic nu te mai mulțumește. Ești pornit ca să dai replici tuturor celor cu care intri în contact astăzi. Fii mai îngăduitor și relaxează-te, problemele vor dispărea dacă le tratezi cu calm și răbdare.

Ai susținere atât din partea colegilor de serviciu, cât și a familiei, fii pozitiv!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

        Ai început ziua cu dreptul, nimic nu îți stă în cale când vrei să realizezi ceva.

Ești implicat în multe proiecte, iar asta îți aduce satisfacție maximă. Ești o persoană norocoasă și profiți din plin de orice oportunitate profesională care se ivește.

Ai curaj!

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ai susținere din partea părinților și a persoanelor dragi care îți fac pe plac. Orice îți impui, obții! Ești o persoană perseverentă și îți place să faci lucrurile așa cum trebuie. Se recomandă să fii atentă la cheltuieli și să pui deoparte dacă poți, ca să ai și pentru zile mai grele, care nu vor întârzia să apară.

 

Leu (23 iulie – 22 august)

      Te preocupă ceva azi, dar încă nu ești dispus să vorbești despre asta cu cei dragi. Nu lua nicio hotărâre înainte de a fi vorbit cu cei implicați. Ai senzația că nu ai trăit suficient de intens până acum și vrei să schimbi acest lucru.

Decizia ta îi va surprinde plăcut pe cei apropiați.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

      Nu permite nimănui să intre în viața ta mai mult decât este necesar. Fii atentă la cum îți cheltuiești banii, ca să nu pui paie pe foc în relația de cuplu. La locul de muncă ești apreciată pentru capacitatea de relaționare.

O  criză mică de gelozie îți va strica seara.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Astăzi ești predispusă să jignești, așa că ai mare grijă la ceea ce spui și cui îi spui. Atitudinea ta de superioritate va isca mici neînțelegeri. Este o perioadă în care ai face bine să te abții de la comentarii și gesturi demonstrative.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ai o mare capacitate de a lua hotărâri avantajoase pentru cei din familia ta. Ești pilonul casei și toți se bazează pe tine. Ești înțelegător și tratezi lucrurile cu mult calm, ceea ce îi face pe ai tăi să te adore.

Este timpul să te ocupi si de tine iar o mini vacanță îți poate reîncărca bateriile pentru perioada aglomerată ce va urma.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ești în relații bune cu familia. Va urma o perioadă marcată cu diferite schimbări, atât pe plan personal, cât și profesional. Odată cu schimbările vor veni și încercările, așa că înarmează-te cu multă răbdare!

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Ești foarte încăpățânat, tot ceea ce faci, faci numai după capul tău, iar rezultatele sunt chiar bune. Ești o sursă de inspirație pentru cei dragi și îți place să fii apreciat pentru tot ceea ce faci. Nimic nu ți se pare greu de realizat și ai așteptări mari de la ceilalți. Spre seară vei fi surprins să afli o veste.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ești o fire dezinvoltă. Nimic nu îți stă în cale când vrei să faci ceva. Ești pasionat de artă și de tot ce este nou. Trăiești fiecare lucru la intensitate maximă și îți place ca atenția celorlalți să fie îndreptată spre tine. Reușești mereu să îi surprinzi pe cei apropiați, iar absența ta este simțită.

Astăzi vei primi o veste mult așteptată, semn că, în perioada ce va urma, câștigurile tale se vor mări considerabil.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Te bucuri de ce îți oferă viața și trăiești fiecare clipă. Te caracterizează instabilitatea și tinzi să nu duci lucrurile la bun sfârșit. Este posibil să atragi invidie asupra ta, acest lucru nu trebuie să te afecteze…

Seara o vei petrece în mijlocul familiei depănând amintiri la o cană cu ceai.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed