HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Joi, 2 Februarie 2017

Horoscop zilnic Joi, 2 Februarie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 787 views
horoscop-zilnic-joi-2-februarie-2017

BERBEC

Joi-2-Februarie

 • Reușită –

Astăzi vă veți da o șansă la capitolul carieră. Veți vrea să încercați ceva nou, deosebit. Aveți încredere în voi și veți reuși. Timpul este important și trebuie să fie ocupat numai cu ceea ce vă place să faceți. Cu cât veți crede mai mult într-o reușită, cu atât mai mult planurile se vor contura și vor deveni realitate.

La capitolul sănătate, astrele vă surâd.

TAUR

 • Noroc –

Veți sărbători o reușită! După un efort depus pe o durată lungă, veți fi promovat. Norocul nu se oprește aici, iar astrele aruncă pe tabla de joc și o sumă de bani. Veți avea mici probleme de sănătate, așadar atenție la ceea ce consumați în decursul zilei.

GEMENI

 • Încredere   –

Veți merge într-o vacanță neprevăzută, care vă va ajuta să rezolvați anumite probleme. Încercați să vă relaxați și să vă bucurați de ceea ce vă rezervă următoarea perioadă. Nu vă mai faceți probleme că ceilalți nu vă văd cu ochi buni. Important este să rămâneți pozitivi, nu se știe de unde sare iepurele.

RAC

 • Siguranță –

La muncă lucrurile se vor limpezi și chiar veți primi o sumă de bani neașteptată. Atenție însă, nu vă grăbiți să îi cheltuiți.

Dragostea va bate la ușă. Cei singuri vor găsi jumătatea chiar când nu se așteaptă, iar cei care sunt într-o relație vor face un pas înainte.

LEU

 • Pozitivitate   –

Veți dori să desfășurați un proiect, poate chiar o afacere. Mergeți înainte cu încredere. Ziua de astăzi este foarte favorabilă. Veți cheltui o sumă considerabilă de bani, dar asta nu vă va deranja.

FECIOARĂ

 • Echilibru –

Fecioarele nu se simt în largul lor. Au impresia că toate persoanele din jurul lor vor spune ceva care le va deranja. Încercați să vă cumpătați, altminteri veți avea toată ziua compromisă. Partenerul de viață vă va fi alături, astfel Fecioarele vor trece mai ușor peste aceste situații tensionate.

BALANȚĂ        

 • Bunăstare –

Balanțele sunt sfătuite astăzi să își încerce norocul la Loto. Nici la capitolul sănătate nu stau rău, iar când vine vorba de dragoste, balanțele sunt cele mai câștigate. Ce mai, o zi nespus de bună pentru ele !

SCORPION

 • Precauție –

Șansa de a se ivi un nou loc de muncă este mare. Fiți cu ochii în patru, deoarece o persoană importantă vă poate evita. Cu puțin noroc, veți avea și mici câștiguri.

SĂGETĂTOR

 • Schimbare –

Socializarea este la bază astăzi. Simțiți nevoia de a vorbi cu o persoană cu care nu v-ați mai văzut de mult. Totodată simțiți nevoia de o schimbare în viața voastră, o nevoie ce vă macină de ceva timp.

CAPRICORN

 • Început –

Astăzi nativii din zodia Capricorn sunt harnici. Atât curățenia casei, cât și cea spirituală se află pe lista lor. Vor învăța să drămuiască timpul, iar astrele vin în ajutor cu două calități în plus pentru a le ajuta: hotărâre și ambiție.

VĂRSĂTOR

 • Armonie –

Aflați o veste foarte importantă din partea cuiva din familie. Este posibil să apară un nou membru al familiei. Dacă aveți o nelămurire la locul de muncă, este bine să întrebați. În weekend veți petrece clipe frumoase alături de prieteni.

PEȘTI

 • Ambiție –

Sentimentali din fire, Peștii se încred foarte ușor în persoanele care le sunt aproape. Faceți alegerile cu multă grijă, cu mintea limpede. Un hobby mai vechi se poate transforma într-o afacere, dacă aveți răbdare și înțelegere…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed