HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Joi 23 Iunie 2016 – Gemenii sunt loviți de dragoste, Balanțele se lămuresc în privința carierei

Horoscop zilnic Joi 23 Iunie 2016 – Gemenii sunt loviți de dragoste, Balanțele se lămuresc în privința carierei

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 775 views
Horoscop-zilnic-Joi-23-Iunie-2016 in Horoscop pentru fiecare zodie

Gemenii sunt loviți de dragoste, Balanțele se lămuresc în privința carierei pe care și-o doresc, iar Săgetătorii sunt de neoprit.

horoscop azi

Berbec

Azi vei avea parte de o surpriză venită din partea uneia dintre rudele tale. Dacă situația ta amoroasă nu este una dintre cele mai bune, se pare că azi vei avea ocazia să schimbi lucrurile din această perspectivă.

Taur

Dacă starea ta de sănătate ți-a dat bătăi de cap în ultima perioadă, de azi înainte poți respira ușurată. Te vei simți foarte bine în cursul zilei de azi și vei putea păși înainte mai sigură pe tine.

Gemeni

Azi te vei simți ca o tânără care are parte de prima dragoste. Ești cu capul în nori și nu reușești să îți iei gândul de la partenerul tău, motiv pentru care spre final de zi vei programa o activitate pe care să o faceți în doi.

Rac

Ar fi bine să găsești o modalitate de a minimiza efectul stresului asupra ta. Dacă continui să te necăjești pentru orice, s-ar putea să ai parte de niște surprize care nu vor fi deloc plăcute.

Leu

În prima parte a zilei, vei avea impresia că nu reușești să faci nimic productiv și că stai pe loc. Abia în a doua parte a zilei vei reuși să vezi rezultatul muncii depuse și vei lua parte la o activitate care îți va pune la încercare creativitatea.

Fecioară

Azi nu ai răbdare cu nimeni și orice lucru care nu îți iese va reuși să te scoată din sărite. Ar fi bine să încerci să îți găsești starea de echilibru și calmul, altfel vei avea doar de pierdut din această cauză, ceea ce nu este de dorit.

Balanță

În cursul zilei de azi vei participa la un eveniment unde vei avea ocazia să te lămurești în privința viitorului carierei tale profesionale. De ceva vreme așteptai un semn în această privință, iar azi vei avea ocazia să îl vezi mai limpede ca niciodată.

Scorpion

Sarcinile pe care le ai de rezolvat în cursul zilei de azi reușesc doar să te indispună și să îți aducă stări de nervi și tensiune. Dacă simți că nu reușești să faci față de una singură în această privință, ar fi bine să ceri o mână de ajutor.

Săgetător

Limintele cu siguranță nu au fost făcute pentru tine. Atunci când îți propui ceva, devii de neoprit și nimeni și nimic nu te poate influența în a face cale întoarsă. Dacă vrei să obții ceva, depui toate eforturile necesare, lucru care azi va fi limpede ca apa.

Capricorn

Dacă vrei să pleci azi undeva, ar fi bine să renunți la această idee. Șansele de a obține ceea ce îți dorești sunt destul de reduse azi, așa că ar fi mai bine să te concentrezi asupra altor aspecte.

Vărsător

Azi te joci cu nervii și răbdarea cuiva, iar acest lucru nu se va termina deloc frumos. Dacă ai lipsă de ocupație, ar fi bine să găsești totuși ceva productiv de făcut și să nu pierzi timpul cu tot felul de activități copilărești.

Pești

Azi vei primi o invitație pe care ar trebui să o onorezi spre finalul zilei. Totuși, nu vei reuși să faci acest lucru, acesta depinzând de voința ta, care este destul de scăzută.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed