HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Joi 25 Februarie 2016

Horoscop zilnic Joi 25 Februarie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Horoscop-zilnic-Joi-25-Februarie-2016 in Horoscop pentru fiecare zodie

Este o zi favorabilă pentru a vă ocupa de un hobby. Faceți acest lucru în compania celor care vă împărtășesc pasiunile.


Horoscop zilnic Joi 25 Februarie 2016

Berbec

Nu te mira dacă vei dori brusc să te apuci de curățenia în casă ori la birou, eventual să faci ordinea de mult dorită prin documente sau prin debara. Vei fi plină de energie, o ocazie foarte bună pentru a te elibera de stresul acumulat în ultima perioadă. De ce nu începi prin a face ordine și în gânduri și în planurile de viitor?! E ziua perfectă pentru a lua astfel de decizii.

Taur

Prietenele tale vor discuta tot felul de subiecte, eventual vor bârfi, iar tu vei fi în imposibilitatea de a vedea adevărul. Fă tot posibilul să nu îți apleci urechea și să nu tragi concluzii pripite, mai ales dacă e vorba de persoane pe care nu le cunoști prea bine. Nu îți canaliza energia pe astfel de discuții nefolositoare, iar dacă vezi că ele continuă, gândește-te la aspectul că poate ele așa reacționează și atunci când tu nu ești prezentă, vorbindu-te pe la spate.

Gemeni

Vei putea avea parte de o călătorie scurtă, dar care îți va încărca bateriile și te va destinde. Este ziua perfectă pentru a începe o nouă colaborare, de pe urma căreia vei avea numai beneficii. Grupul de prieteni te va ajuta să te relaxezi și să uiți de problemele acumulate în ultima perioadă.

Rac

Astăzi îți vei folosi energia pentru a dărui și a primi iubire. Va fi o zi dedicată persoanei iubite și/sau copiilor. Vei fi creativă, dornică de aventuri noi. Relaxarea va fi la cote maxime și te va ajuta să gândești limpede în luarea unor decizii importante.

Leu

E momentul luării unor decizii serioase în ceea ce privește situația familială. Cu toate că ai tot amânat acest moment, nu o vei putea face la nesfârșit. Astăzi nu vei putea da înapoi. Chiar dacă nu e prea clar ce se zărește la orizont, totul va fi în beneficial tău.

Fecioară

Fă-ți timp liber pentru a te bucura de familie. Stresul acumulat în ultimele zile te va face să fii irascibilă, chiar și față de cei dragi. Există riscul apariției unei discuții aprinse, tocmai din cauza stresului. Nu cred că îți dorești să se destrame relația cu partenerul, dar aceasta va putea ajunge să fie inevitabilă dacă vei continua să fii impulsivă și să nu asculți și părerea acestuia.

Balanță

Vei începe să lucrezi cu persoane subiective, ceea ce nu e tocmai în beneficiul tău. Tocmai de aceea vei contura relații tensionate, pline de schimbări. Fă tot posibilul să fii mai flexibilă. Chiar dacă vei vedea tot felul de fețe ale semenilor tăi, lasă-i în pace și acceptă-i așa cum sunt. Nu îi vei putea schimba, de aceea nu te îngrijora, ci încearcă să îți gestionezi energia asupra activităților ce trebuie duse la bun sfârșit.

Scorpion

Vei fi dornică să schimbi gândirea celor din jur, nu doar a celor din familie, ci și pe plan profesional. Colegii de la muncă nu te vor vedea cu ochi buni. Din această cauză e mai bine să îți controlezi gândurile și să te oprești din a risca să creezi neînțelegeri.

Săgetător

Vei avea momente favorabile pentru studiu și schimb de informații cu persoane erudite. Stăpânește-ți gândurile! Nu te suprasolicita, ci evită să cazi pradă stresului. Apreciază momentele frumoase pe care le vei petrece alături de cei dragi.

Capricorn

Ești însuflețit de gânduri mărețe. Pe plan financiar vei avea parte de schimbări benefice, în sensul că vei avea parte de un câștig dobândit în urma unei colaborări care va fi pe termen lung. Concentrează-te mai mult pe activitatea pe care o vei desfășura și mai puțin pe câștigul pe care îl vei acumula.

Vărsător

Va exista armonie și amuzament în viața de cuplu, dar nu uita de responsabilitățile pe care le ai la locul de muncă. Nu te suprasolicita, dar nici nu abandona munca înainte de termen. E posibil să îți displacă faptul că unii au așteptări mult prea mari de la tine, tocmai de aceea apasă o presiune mult prea grea pe tine. Dar totul va fi în beneficial tău. Stresul te va motiva.

Pești

Vei deține multe treburi de rutină în această zi, astfel încât vei simți că nu mai faci față presiunii, că nu vei duce munca la bun sfârșit. Ai răbdare, încearcă să ai parte de o mică pauză pentru a-ți pune ordine în gânduri, iar apoi treci la acțiune.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed