Home HoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Luni 15 August 2016 – ziua Fecioarelor este incendiară iar Peștii se eliberează de griji

Horoscop zilnic Luni 15 August 2016 – ziua Fecioarelor este incendiară iar Peștii se eliberează de griji

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 791 views
Horoscop-zilnic-Luni-15-August-2016 in Horoscop pentru fiecare zodie

Gemenii sunt puși pe treabă pentru a acorda mai mult timp destinderii, ziua Fecioarelor este incendiară iar Peștii se eliberează de griji.

Horoscop-zilnic

Berbec

Azi vei depune un efort considerabil în ceea ce privește o mână de ajutor pe care i-o vei oferi unui cunoscut. Chiar dacă munca va fi una destul de grea, nu vei renunța până ce nu vei ajunge la rezultatul dorit.

Taur

Discuțiile purtate în cursul zilei de azi vor fi unele destul de tensionate, mai ales dacă vei avea de-a face cu unul dintre superiori. Cu toate acestea, nu trebuie să te lași intimidată, dacă ai o opinie, ar fi bine să o expui.

Gemeni

Vrei să finalizezi toată munca de azi înaine de ora prânzului. Ai în minte niște planuri pe care vrei să le pui în aplicare, iar acestea-i implică și pe prietenii tăi. Poate le pregătești și tu o surpriză de data aceasta.

Rac

Ești mereu curioasă de ceea ce se întâmplă în jurul tău. Uneori ar fi bine să mai frânezi acest aspect. Nu toată lumea vede curiozitatea ca fiind ceva bun, sau nevinovat, așa că ar fi bine să găsești o modalitate corespunzătoare prin care să o manifești pe aceasta.

Leu

Are loc ceva ce te surprinde într-o măsură care reușește să te și deranjeze oarecum. Te așteptai la acest lucru, însă undeva pe viitor. Nu ai încotro și trebuie să te conformezi și să îți faci ordine printre idei.

Fecioară

Ziua ta se anunță a fi una incendiară. Reușitele tale vor veni una câte una iar laudele te vor copleși și nu vei mai putea să le faci față. E clar că ziua ta va fi una plină de emoții și trăiri intense.

 

 

Balanță

Aștepți ca cineva să îți returneze o anumită favoare, însă cam lasă de dorit din acest punct de vedere. Această atitudine a sa te va determina să îți schimbi total părerea iar pe viitor încrederea ta va lăsa de dorit.

Scorpion

Dacă vrei să eviți certurile sau apariția problemelor, ar fi bine ca azi să îți vezi de treabă și să nu te lași ghidată de ceea ce îți spun cei din jur. Nu toată lumea te cunoaște atât de bine încât să știe ce e mai bun și ce nu pentru tine.

Săgetător

Ești interesată de lucrurile care se petrec la locul tău de muncă, chiar dacă acestea nu te implică și pe tine în mod direct. Dacă nu e cazul să te implici, ar fi bine să îți vezi de treaba ta.

Capricorn

Trebuie să îți anunți lipsa la locul de muncă pentru o perioadă de timp și va trebui să te asiguri că cineva îți va ține locul, altfel cam greu să poți pleca. Ar fi bine să găsești rapid o soluție din acest punct de vedere.

Vărsător

Iei o decizie radicală, iar acest lucru va ajunge să îndepărteze o parte din cunoscuți, însă acest lucru nu te deranjează. Vrei să fii înconjurată de oameni de care îți pasă și cărora le pasă cu adevărat de tine.

Pești

Primești o veste care reușește să te elibereze de o parte din grijile care le aveai pe cap. Vei avea ocazia să respiri ușurată și să îți vezi de restul zilei fără nici un fel de problemă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed