Horoscop zilnic Luni, 20 Februarie 2017

Share

Această perioadă se preconizează a fi plină de dinamism pe toate planurile. Vă puteţi aştepta la schimbări şi la apariţia unor provocări ce duc la evoluţia personală.

Horoscop-zilnic

 • BERBEC: Romantismul domină viaţa dumneavoastră sentimentală în acest moment. Este un motiv suficient pentru a asculta de glasul inimii şi a lua decizii pentru a avea parte de ceea ce este mai bun pentru dumneavoastră şi cei din jur.
 • TAUR: Rutina se dovedeşte a fi catalizatorul care vă îndeamnă să încercați lucruri noi sau să vă angajaţi în noi proiecte incitante. Acest lucru aduce un suflu nou asupra vieţii dumneavoastră.
 • GEMENI: Vă puteţi aştepta la marea dragoste în această perioadă datorită amplificării energiei dragostei. Aşadar, îndrăzniţi să credeţi şi să fiţi deschişi la noutăţile care apar în viaţă, pentru că fiecare experienţă vă duce mai aproape de împlinirea nevoilor personale.
 • RAC: Este lăudabil felul în care nativii acestei zodii se menţin pe aceeaşi linie de plutire, însă ar fi momentul potrivit să încercaţi lucruri noi. Orice experienţă vă poate ajuta în dezvoltarea dumneavoastră sau să vă aducă noi oportunităţi.
 • LEU: Pe plan profesional şi financiar vă puteţi aştepta la realizări destul de mari. Fructificați-vă ideile şi transformaţi-le în realitate. Sunteţi pe drumul cel bun în realizarea obiectivelor. Nu lăsaţi teama să vă oprească!
 • FECIOARĂ: Talentele şi oportunitățile dumneavoastră sunt cele care vă vor aduce satisfacţia în ceea ce priveşte munca şi generarea unor venituri suplimentare. Continuaţi să faceţi treabă bună, iar rezultatele vă vor răsplăti eforturile depuse până acum.
 • BALANŢĂ: Vă puteţi aştepta la apariţia unor proiecte noi care să vă stimuleze creativitatea şi, de ce nu, să vă suplimeneteze veniturile. Este momentul potrivit să daţi frâu liber imaginaţiei şi să duceţi la bun sfârşit ceea ce aţi început. Rezultatele nu se vor lăsa foarte mult aşteptate.
 • SCORPION: Succesul este de partea dumneavoastră pe toate planurile, iar acest lucru poate reprezenta un motiv foarte bun de a încerca să vă atingeţi obiectivele propuse. Încrederea în propriile puteri alături de sfaturile celor dragi pot reprezenta cheia care vă va deschide multe uşi.
 • SĂGETĂTOR: Nativii acestei zodii se bucură de sprijinul celor din jur, iar acest lucru le este prielnic, întrucât vor rămâne motivaţi să dea tot ce e mai bun. Continuaţi să ascultaţi de cei apropiaţi şi nu ezitaţi să le cereţi sfatul atunci când aveţi nevoie. Faceţi o treabă excelentă!
 • CAPRICORN: Puteţi avea parte de o energie nouă care să vă îmbunătăţească relaţia prezentă şi care să vă ajute să alungaţi monotonia. Fiţi deschişi să încercaţi lucruri noi, deşi acest lucru va însemna să ieşiţi din zona dumneavoastră de confort!
 • VĂRSĂTOR: Stresul prin care treceţi pentru a duce la bun sfârşit toate planurile propuse poate lăsa amprente serioase asupra sănătăţii, motiv pentru care va trebui să o lăsaţi mai moale. Dacă situaţia financiară vă permite, puteţi să planificaţi o vacanţă binemeritată.
 • PEŞTI: Pe plan personal şi financiar vă bucuraţi de succesul pe care vi-l doreaţi de multă vreme în urma eforturilor depuse. Singurul aspect la care trebuie să aveţi grijă este relaţia cu partenerul de cuplu. Comunicarea joacă un rol esenţial.

Share
Abonează-te pe:Yve.ro news