HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Luni, 24 Octombrie 2016

Horoscop zilnic Luni, 24 Octombrie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 991 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/10/Horoscop-zilnic-Luni-24-Octombrie-2016.jpg

Berbecii primesc imboldul necesar pentru a se putea apuca de treburi serioase, iar Scorpionii ajung într-un moment al vieții unde visau de mult timp să ajungă.

Berbec

Se pare că ai tot așteptat să primești niște răspunsuri care în prima parte a zilei nu vor întârzia să apară. Ești mai entuziasmată ca oricând și ai acum motivația necesară pentru a te apuca de un proiect care este destul de profitabil pentru tine.

Taur

Uneori, chiar dacă mergi singur în viață, tot poți avea parte de lucruri bune. Din această cauză, ai putea să te gândești serios dacă mai merită sau nu să păstrezi legătura cu unele persoane care reușesc mereu să te demoralizeze.

Gemeni

Azi te vei linguși destul de mult pe lângă partenerul tău pentru a obține de la el niște informații pe care tu deja le-ai aflat. Vrei doar să vezi dacă are și el curajul să ți le spună sau nu.

Rac

Azi vrei să îmbini utilul cu plăcutul, lucru pe care și reușești să-l faci într-un final. Chiar dacă toată ziua ești băgată în priză și nu prea ai timp de pauze, la finalul zilei vei fi foarte mulțumită de ceea ce ai făcut.

Leu

Ești foarte mulțumită de persoana care ai ajuns să fii, iar totul se datorează motivației tale și ambiției de care ai dat dovadă în ultima perioadă. Dacă continui tot așa, vei ajunge să ai o poziție de care vei fi foarte mândră.

Fecioară

Orice mic eveniment care se petrece în preajma ta în cursul zilei de azi este de mare interes pentru tine și nu vrei să pierzi nimic. Ar fi bine totuși să îți vezi de treburile tale și să nu te bagi unde nu îți fierbe oala.

Balanță

Azi îți dedici o mare parte din timp pasiunilor și lucrurilor care îți oferă plăcere, dar și relaxare într-o oarecare măsură. Te-ai săturat să te tot stresezi pentru orice lucru mărunt, așa că încerci să te gândești mai mult la propria ta persoană.

Scorpion

Primești o veste atât de bună în cursul zilei de azi, încât nu îți vine să crezi că ți se întâmplă acest lucru tocmai ție. De mult timp sperai să ajungi în acest moment al vieții tale și iată că așteptarea a luat sfârșit.

Săgetător

În prima parte a zilei ești prinsă între hârțogăraie și trebuie să te ocupi de o grămadă de treburi administrative. Abia în a doua parte a zilei vei reuși să faci ceva și pentru tine.

Capricorn

Te concentrezi mai mult pe gospodărie și pe treburile casnice în cursul zilei de azi. Ai cam lăsat unele treburi în aer și acum ai destul de multe de recuperat.

Vărsător

Faci o mică deplasare în interes de serviciu și, pe lângă ce aveai de rezolvat, mai reușești să obții și un mic avantaj personal. Iată că, deși nu prea ai uneori motivația de a te deplasa, nu știi niciodată de unde și cum poți obține un câștig suplimentar…

Pești

Ești pusă pe calcule și planificări. Vrei să faci mici investiții și să vezi cum anume ar fi cel mai bine să le faci pe acestea pentru a-ți asigura o sursă viitoare de profit.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed