HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Marți, 14 Martie 2017

Horoscop zilnic Marți, 14 Martie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 977 views
Horoscop-zilnic-Marți-14-Martie-2017 in Horoscop pentru fiecare zodie

Citește horoscopul de astăzi, Marți, 14 Martie 2017, și scapă de îndoielile pe care le ai în privința sănătății, dragostei sau a succesului pe plan profesional.

Marți-14-Martie-2017

Berbec: Firea autoritară a acestei zodii ar putea să-i facă pe nativii săi să pară lipsiți de sentimente, fapt ce ar putea duce la răcirea relațiilor cu apropiați, însă nu și astăzi. Sunteți îndreptățit astăzi să fiți astfel, iar cei din jur vă vor aprecia bunele intenții. Fiți totuși atenți la cuvintele folosite, deoarece, odată spus un cuvânt, nu mai poate fi retras.

În ceea ce privește situația financiară, Berbecii sunt astăzi mai restrânși la buzunar, din cauza micșorării salariului de luna trecută.

Taur: Tenacitatea de care ați dat dovadă în ultima vreme vă poate propulsa astăzi pe o altă treaptă la serviciu sau vă poate aduce o mărire de salariu. Se recomandă să nu exagerați însă cu munca, pentru a nu vă cauza probleme de sănătate de la oboseală și stres.

Gemeni: Pe plan personal, Gemenii se descurcă de minune. Partenerul le oferă încrederea și iubirea de care au nevoie. Nici în planul profesional nativii nu se pot plânge, ci din contră, vor fi mai mulțumiți ca niciodată. Ideile de afaceri pe care le tot schițează încă de anul trecut prind contur astăzi. Un prieten bun le apreciază ideile și își dorește să depună capital pentru ca afacerea să devină realitate.

Rac: În ultima perioadă situația financiară v-a cauzat mari dureri de cap. Din această zi puteți răsufla liniștiți, deoarece norocul vă pândește. În sfârșit veți intra în posesia moștenirii promise!

Nebănuite sunt căile dragostei, iar astăzi veți avea succes din plin la sexul opus. Fie ca va fi vorba doar de o atracție de moment sau un început de poveste de durată, astăzi veți atrage toate privirile.

Leu: De ceva timp sunteți confuz în privința relației pe care o aveți și vă simțiți neputincios. Nu se recomandă să așteptați să treacă de la sine fără să comunicați cu partenerul. Ați ajunge la alte concluzii mult mai apăsătoare și ați suferi mai mult. Spuneți-i persoanei iubite acele temeri pe care le aveți. S-ar putea ca problema să nu fie așa gravă cum o vedeți acum.

În această perioadă și cariera dumneavoastră scârțâie. Mai mult, șeful consideră că stați atârnat de un singur fir de ață. Se pare că problemele de cuplu v-au afectat mai mult decât credeți. Redresați repede situația, pentru a nu rămâne și singur și fără bani.

Fecioară: Consecințele unei acțiuni din trecut se fac simțite abia acum. Se recomandă să reflectați la ce ați făcut și să vă revizuiți atitudinea. Faptele rele nu rămân niciodată nepedepsite.

De altfel, karma vă este cam întunecată astăzi. S-ar putea să apară discuții și cu colegii de muncă. Încercați să vă țineți departe de certuri o perioadă.

Balanță: Sunteți o persoană atrăgătoare și știți cum să vă faceți simțită prezența în orice loc. Aveți grijă însă că flirtul acesta nu este tocmai în regulă atunci când sunteți într-o relație. Nu de alta, dar persoana iubită poate afla și să urmeze o despărțire. Gândiți-vă bine la ce vă doriți de fapt.

Scorpion: Sunteți un adevărat cuceritor, iar până în prezent ați scăpat neșifonat din mrejele iubirii. Ghinionul Scorpionilor abia acum apare. O fostă iubită v-a pus gând rău și vrea să se răzbune pentru că ați părăsit-o fără motive. Fiți cu ochii în patru.

Un succes nebănuit vă așteaptă astăzi la locul de muncă. În sfârșit vă sunt apreciate meritele!

Săgetător: De-a lungul timpului ați demonstrat că sunteți invincibil în ceea ce v-ați propus. Aveți jobul perfect, prieteni buni, familia mult dorită… dragostea vă mai lipsește. Iar astăzi, iubirea pe care o nutriți pentru colega de serviciu încă de când v-ați angajat, vă va da mari bătăi de cap. Mai ales că are cununia civilă cu alesul ei și ați fost invitat să participați.

Cu sănătatea nu este de glumit. Durerile de inimă din ultima săptămână s-au agravat. Ar fi bine să consultați un medic.

Capricorn: După petrecerea de aseară vă simțiți epuizat și cu stări de rău. Se recomandă să consumați cât mai multe lichide și să vă odihniți cum trebuie. Și așa, în ultima perioadă, cu problemele de la serviciu, nu ați mai dormit suficient.

Viața continuă să vă surprindă și astăzi. Vă veți întâlni cu o fostă iubire din liceu, care acum este singură. Cum încă vă mai gâdilă călcâiele pentru ea, puteți încerca o relație. Poate este dispusă și ea, mai ales că și ei i-au fugit ochii după dvs. prin liceu.

Vărsător: În ultima perioadă ați cam uitat ce înseamnă viața de familie și v-ați refugiat în muncă. În plus, nervozitatea de care dați dovadă astăzi vă poate cauza certuri inutile, iar toate aceste fapte vă indispun partenerul și copiii, care cred că i-ați uitat. Ar fi bine să pregătiți o vacanță în familie la munte pentru a vă destinde cu toții și a salva situația. Și așa, ați câștigat o mărire de salariu luna trecută.

Pești:  Veștile bune sosesc încă de dimineață. O rudă care v-a împrumutat o sumă mare de bani în trecut vă anunță că nu mai trebuie să-i restituiți datoria. La fix… și așa aveți probleme financiare în această perioadă…

Excesul de mâncare interzisă vă cauzează astăzi mari probleme de sănătate. Medicul v-a spus să fiți cumpătați, dar cum pofta e mare, nimeni nu îi poate rezista. Ar fi bine să ascultați sfaturile medicului de acum încolo.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed