HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Miercuri, 15 Martie 2017

Horoscop zilnic Miercuri, 15 Martie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 958 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/03/Horoscop-zilnic-Miercuri-15-Martie-2017.jpg

Horoscopul zilnic pentru ziua de Miercuri, 15 Martie. Citește horoscopul zilei de Miercuri, 15 Martie, și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste. 

BERBEC

Starea de nervozitate îți va afecta întreaga activitate. Nu intra în dispute cu cei din jur, deoarece astrele nu te favorizează astăzi și s-ar putea să ai de suferit. Încearcă să te relaxezi în familie și să pui pe primul plan odihna după o perioadă în care nu ai avut parte de ea.

TAUR

O zi plină din toate punctele de vedere. Partenerul de viață te solicită pentru terminarea unui proiect de casă început cu ceva timp în urmă. Nu sunt recomandate discuțiile în contradictoriu, în special cu membrii familiei. Poți primi vizita unei rude îndepărtate, care va aduce o veste legată de un beneficiu material.

GEMENI

Ziua de azi îți va pune la încercare răbdarea mai mult ca niciodată. Sfatul astrologului este să ai răbdarea și calmul necesare, pentru că spre seară vei primi o veste de la persoana iubită, care te va înveseli. Ți se oferă o sumă de bani însă cu o anumită condiție pe care probabil nu o vei putea îndeplini.

RAC

Vremea bună te binedispune și parcă totul în jur îți vorbește. Este o zi perfectă pentru a te lăsa dusă de val și a pune în practică ceea ce de mult timp îți doreai, dar n-ai avut suficient curaj să faci. Spre seară, vizita unor prieteni te face să simți că a venit timpul unei schimbări în viața de cuplu.

LEU

Caracterul puternic îți este pus la încercare la locul de muncă. Este posibil să existe discuții în legătură cu o promovare sau mărire de salariu. Te sfătuim să-ți păstrezi calmul și să analizezi situația cu atenție. În cuplu lucrurile merg bine, asta îți va da puterea de-a merge mai departe în tot ceea ce-ți propui.

FECIOARĂ

Perfecționismul tău uneori poate fi interpretat greșit de cei din jur, în special de persoanele din familie. Ai mare grijă la modul în care îți expui punctul de vedere, pentru că s-ar putea să rănești fără să realizezi. În cuplu, te nemulțumesc dorințele partenerului în ceea ce privește schimbarea locuinței. Tratează totul cu calm și va fi bine.

BALANȚĂ

Echilibrul nu ți-l poți găsi în brațele oricui și știi bine acest lucru. Dorința de-a evada din rutină te doboară și nu vei înțelege de ce cei din jur îți reproșează că te-ai schimbat. Analizează-ți atitudinea și ia cea mai potrivită decizie pentru liniștea sufletului tău.

SCORPION

Totul te nemulțumește, nimic nu e pe gustul tău, iar această stare de spirit îți va afecta și relația amoroasă. Cei de lângă tine nu înțeleg de ce ai această atitudine și ce-ți dorești de fapt. Folosește-ți răbdarea pentru a analiza acțiunile care nu-ți sunt pe plac.

SĂGETĂTOR

O zi benefică pentru relațiile de familie, ai grijă de cei dragi, petrece cât mai mult timp alături de ei și oferă-le suportul emoțional de care au nevoie. Voia bună îți va fi un aliat de nădejde. Totul te va face să iubești viața exact așa cum este ea.

CAPRICORN

Starea de bine te face să te relaxezi. Oferă-ți timp pentru plăcerile personale și gândește-te la ceea ce tu îți dorești, pentru că ai nevoie de o pauză de la tot ce înseamnă stres. Cu cei dragi alături, vei reuși să ai parte de o zi liniștită și plină de bucurii.

VĂRSĂTOR

Astrele-ți surâd și asta se vede. Starea de bine e molipsitoare, iar cei din jur vor aprecia dorința ta de-a oferi o mână de ajutor la nevoie. Păstrează-ți zâmbetul și totul va fi exact cum îți dorești. De la partenerul de viață primești dovezi sincere de iubire, iar asta te bucură enorm…

PEȘTI

La locul de muncă ești apreciat, într-un final eforturile tale sunt răsplătite și poți sta liniștit pentru următoarele luni, deoarece superiorii ți-au pus o bilă albă. În familie, te bucuri de o cină surpriză pregătită de persoana dragă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed