HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Vineri 12 August 2016 – Fecioarele au parte de reușite și laude

Horoscop zilnic Vineri 12 August 2016 – Fecioarele au parte de reușite și laude

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 901 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/08/Horoscop-zilnic-Vineri-12-August-2016-–-Fecioarele-au-parte-de-reușite-și-laude.jpg

Fecioarele au parte de reușite și laude, Scorpionii reușesc să vadă lucrurile mai clar prin intermediul unei vechi experiențe iar Capricornii sunt mai receptivi la ceea ce se petrece în preajma lor.

Berbec

Unul dintre amicii tăi vrea să poarte o discuție cu tine, însă tu nu prea ai timp de asta, sau nu vrei să îți faci timp. Ar trebui să te gândești de două ori înainte să refuzi, ai putea regreta mai târziu.

Taur

Mintea ta zboară la aspecte legate de viața ta sentimentală. Acest lucru va încetini ritmul de muncă. Ai grijă cine observă ceea ce se petrece, ai putea fi mustrată din această cauză, lucru pe care cu siguranță nu ți-l dorești.

Gemeni

Chiar dacă uneori ți-e „poftă” să riști, azi te vei lăsa cam greu convinsă să te implici într-o activitate care să îți satisfacă această poftă. Informațiile primite nu sunt unele convingătoare, sau poate nu reușești tu să le înțelegi așa cum ar trebui.

Rac

Depui un efort destul de mare pentru a te asigura că proiectul la care lucrezi va avea parte de finalul la care speri. Cu siguranță nu vei avea o zi ușoară și nici strestul nu este exclus din ecuația zilei de azi.

Leu

Colegii tăi reușesc azi doar să te întrerupă din munca pe care o ai de făcut, iar acest lucru te va scoate din sărite. Încearcă să nu te lași condusă de nervi și nu acționa într-un mod pe care l-ai regreta amarnic ulterior.

Fecioară

Reușești să faci ceva ce te duce pe culmile succesului. Ar fi bine să te pregătești să primești o mulțime de laude și chiar și o recompensă financiară. Totul va fi foarte emoționant.

Balanță

Ar fi bine ca azi să acorzi mai multă răbdare, la toți și la toare, și să nu accelerezi lucrurile pe care le ai de făcut. Urmează ceva ce necesită multă atenție și iscusință, așa că ai grijă atât la vorbe cât și la comportament.

Scorpion

Un aspect ce ține de trecut va reuși să îți lumineze ziua de azi. Chiar dacă credeai că este unul dintre cele mai nasoale lucruri care ți se putea întâmpla, se pare că nu este chiar așa și vei avea un reper bun după care să îți ghidezi acțiunile de azi.

Săgetător

Ziua de azi ți se va părea un adevărat deja vu. Primești sarcini pe care te și așteptai să le primești, atâta că timpul pe care-l ai la dispoziție este mai scurt decât de obicei. Până și o parte din discuțiile purtate azi, vei avea impresia că deja s-au mai derulat și într-o altă zi.

Capricorn

Reușești să te concentrezi asupra mai multor aspecte în același timp. Vei reuși să observi un lucru care până acum îți scăpa, iar asta te va ajuta să înțelegi niște aspecte care în trecut reușeau doar să te scoată din sărite.

Vărsător

Dacă deții un avantaj față de colegii tăi, nu ar trebui să te folosești de acest lucru într-un scop mai puțin etic sau corect. Vei putea ajunge să fii urâtă de cei din jur, iar acest lucru te-ar deranja mai mult decât îți poți imagina.

Pești

Aveai programată o întâlnire pentru azi, dar se pare că va fi anulată într-un ultim moment. Acest lucru nu te deranjează deloc, oricum nu prea erai încântată de aceasta.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed