HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Vineri, 14 Octombrie 2016 – Fecioarele au un motiv serios de bucurie

Horoscop zilnic Vineri, 14 Octombrie 2016 – Fecioarele au un motiv serios de bucurie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 804 views
Untitled-3 in Horoscop pentru fiecare zodie

Fecioarele au un motiv serios de bucurie, Săgetătorii sunt plăcut surprinși, iar Vărsătorii descoperă lucruri noi despre ei înșiși.

Horoscop zilnic Vineri, 14 Octombrie 2016

 

Berbec

Unele cunoștințe, posibil chiar colegi de muncă, vor face anumite gesturi în primele ore ale zilei, unele care te vor face să-i privești cu alți ochi față de cei cu care-i priveai până acum. Se pare că te-ai cam înșelat în privința unora dintre ei.

Taur

Peste tot pe unde mergi adopți o poziție de lider, lucru care este pus serios sub semnul întrebării de unele cunoștințe. Cel mai bine pentru tine ar fi să revizuiești serios această atitudine a ta.

Gemeni

Te implici în mult prea multe activități în cursul zilei de azi, lucru care nu îți aduce neapărat beneficii. Ai mare grijă cu cine și ce discuți azi.

Rac

Dacă știi că mai ai și altceva de făcut, nu te arunca cu capul înainte în tot ceea ce ar putea însemna un câștig suplimentar. Uneori, nu totul se rezumă la bani și aceștia ajung să fie un motiv serios de ceartă cu unele persoane din viața ta.

Leu

Te implici mult prea mult în slujba pe care o ai și uiți că ai alături de tine niște persoane minunate, unele pe care le cam ignori în ultima vreme. Încearcă să faci ceva în această privință.

Fecioară

Azi primești o veste bună, una care este legată de o schimbare pe care o faci în viața ta, una de care este conștientă o mare parte din familia ta. Iată că ai un motiv serios să fii mai optimistă și, de ce nu, chiar să sărbătorești!

Balanță

Ai o mulțime de planuri în cap, planuri pentru a căror împlinire vei depune numeroase eforturi pe parcursul zilei de azi. Dacă nu reușești să termini ceva din ce ți-ai propus azi, nu trebuie să te îngrijorezi.

Scorpion

Azi nu prea ai chef să socializezi. Simți nevoia să stai puțin departe de gura și de ochii lumii, motiv pentru care petreci mai mult timp de una singură, comparativ cu zilele trecute.

Săgetător

Prietenele tale vor mereu să te facă să zâmbești, lucru pe care-l vor face și în cursul zilei de azi. Se pare că de multă vreme pregăteau această surpriză pentru tine, însă azi este ziua cea mai potrivită pentru a te surprinde.

Capricorn

Ești nevoită să spui azi un „nu” mai clar și răspicat ca niciodată. Cineva te tot stresează cu întrebări care nu sunt deloc la locul lor, fapt care te face să îți ieși din pepeni și să reacționezi oarecum impulsiv.

Vărsător

Azi strălucești peste tot pe unde mergi și reușești să faci numai fapte bune. Poate ar trebui să te gândești puțin la viața ta profesională, există șanse mari să-ți fi ratat cariera și să-ți dai seama că ești foarte bună la altceva decât ceea ce faci acum.

Pești

Ziua de azi este stresantă din toate punctele de vedere. Nu ai parte de liniște nici la muncă, nici acasă, și ai impresia că nu mai reziști. Stai calmă și încearcă să rezolvi problemele una câte una și nu toate deodată.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed