HomeHoroscopHoroscop 2023 Horoscop de weekend 14-16 Octombrie 2016

Horoscop de weekend 14-16 Octombrie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Horoscop-de-weekend-14-16-Octombrie-2016 in Horoscop 2023

Gemenii au parte de un weekend de răsfăț, Leii primesc undă verde în derularea unui proiect mult așteptat, iar Capricornii au parte numai de satisfacții.

Horoscop-de-weekend-14-16-Octombrie-2016

Berbec

Ai un plan pus la cale, însă pentru a-l putea pune în aplicare trebuie să te asociezi cu cineva, idee care nu prea îți surâde. Cu toate acestea, nu prea ai de ales și va trebui să te împaci cu această idee.

Taur

Vei avea parte de două zile de relaxare pe care le vei petrece alături de gașca de prieteni. Aveți multe de povestit și vei avea ocazia să adopți niște decizii destul de importante cu ajutorul sfaturilor care vor veni din partea lor.

Gemeni

Cei dragi te vor acapara cu tot felul de gesturi de drăgălășenie și nu vei fi nevoită să miști nici măcar un deget. Vei profita din plin de comportamentul lor și vei putea face o parte din lucrurile pe care ți le-ai programat de mult timp.

Rac

Vizita unor rude vor face întregul tău weekend unul cum nu s-a mai văzut. Deși ai uneori impresia că rudele mai mult te încurcă, se pare că de data aceasta nici nu se pune în discuție așa ceva.

Leu

Vei primi o veste bună în cursul acestui weekend. Vei avea ocazia să te apuci de un proiect la care visai de multă vreme, însă din cauza unui mic impediment, care se pare că a dispărut, nu ai reușit să faci mare lucru până acum.

Fecioară

Dacă vrei să atragi lucruri bune în viața ta, știi foarte bine cum trebuie să procedezi din toate punctele de vedere. Pregătește totul din timp și nimic nu va rămâne nerezolvat sau măcar abordat într-o oarecare măsură.

Balanță

Te confrunți cu o problemă financiară, iar acest lucru te indispune peste măsură. Chiar dacă nu ești încântată de această idee, probabil cea mai bună soluție este să apelezi la cineva cunoscut pentru a-ți oferi un mic împrumut.

Scorpion

Ar trebui să profiți de aceste două zile libere pentru a-ți pune puțin ordine în viața personală. Chiar dacă nu te confrunți cu probleme, este bine să te asiguri că nici nu va fi cazul să te lovești de ele pe viitor.

Săgetător

Ar fi bine să îți planifici viitorul. Nu trebuie să lași timpul să treacă fără să iei anumite hotărâri, unele schimbări sunt uneori mai mult decât binevenite, motiv pentru care nu ar trebui să te ferești de ele.

Capricorn

Astrele sunt de partea ta și tot ceea ce vei face în cursul acestui weekend va veni însoți de succes și satisfacție. Dacă te lași pe mâna lor, nu vei avea nimic de regretat sau de pierdut.

Vărsător

Nu reușești să funcționezi la capacitate maximă, iar randamentul tău lasă mult de dorit. Poate nu ar fi o idee rea să ceri o mână de ajutor partenerului de viață sau uneia dintre prietenele tale.

Pești

Chiar dacă ești plină de energie, ai multe activități de făcut în cursul acestui weekend, așadar, nu trebuie să îți faci griji în ceea ce privește modalitatea prin care să o consumi. Încearcă doar să fii prudentă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed