HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Vineri 15 Aprilie 2016

Horoscop zilnic Vineri 15 Aprilie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 791 views
Horoscop-zilnic-Vineri-15-Aprilie-2016 in Horoscop pentru fiecare zodie

Horoscopul zilnic pentru ziua de Vineri 15 Aprilie 2016. Citește Horoscopul zilei de 15 Aprilie și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.

horoscop azi

Berbec

Vrei, nu vrei, azi va trebui să te implici într-o activitate care presupune munca în echipă. Deși această idee nu te-a încântat niciodată, se pare că coechipierii de azi te vor face să îți schimbi în totalitate părerea față de acest lucru.

Taur

Lucrurile care se vor întâmpla în jurul tău în cursul zilei de azi te vor face să realizezi cât de norocoasă ești și că ai mereu parte de afecțiunea și atenția celor dragi. Ar fi bine să începi să apreciezi mai mult ceea ce ai și nu ceea ce ai putea avea.

Gemeni

Dacă vrei să faci o anumită schimbare, nu mai aștepta mereu să primești aprobarea celor din jur. Nimeni nu este în pielea ta și nu știe ce anume este mai bine pentru tine; nu este exclusă ideea să ții cont de anumite sfaturi însă decizia finală trebuie să o iei pe cont propriu.

Rac

Dacă simți nevoia să te implici într-o acitivitate care pentru unii pare destul de bizară, nu trebuie să privești din punctul lor de vedere. Fă ceea ce îți spune inima măcar o dată în viață și ai putea avea parte de o surpriză de proporții mari.

Leu

Azi vei fi pusă în fața alegerii unei decizii care ar putea pune pe cineva în pericol sau în postura de a pierde un lucru care pare destul de prețios pentru el/ea. Încearcă să privești puțin și din cealaltă extremă și vei reuși să iei decizia potrivită.

Fecioară

Ai cam ignorat persoanele dragi în ultima vreme, iar acestea încep să te excludă încet, încet din viața lor. Nu ar trebui să te surprindă foarte mult acest lucru, numai comportamentul tău este de vină că s-a ajuns aici.

Balanță

Azi este momentul ideal în care să îți onorezi datoria față de o persoană. De mult timp i-ai promis că o vei ajuta cu ceva anume, dar ai tot amânat să faci acest lucru.

Scorpion

Familia ta pare să aibă nevoie de tine mai mult ca oricând, motiv pentru care ar trebui să îți concentrezi energia și forțele pentru a face acest lucru. Ai cam ratat unele momente de familie însă azi aceasta are foarte mare nevoie de ajutorul tău.

Săgetător

Dacă vrei să ai parte de lucruri bune, ar fi bine să începi să acționezi în această direcție. Nimeni nu va bate la ușa ta ca să îți pună în brațe toate lucrurile materiale pe care ți le dorești, așa că ar fi bine să începi să depui munca necesară pentru a le obține.

Capricorn

Ziua de azi pare să aibă pregătite numeroase sarcini pe care va trebui să le rezolvi până la finalul zilei. Nu mai lăsa lucrurile și persoanele din jur să îți distragă atenția, ci concentrează-te pe ceea ce ai de făcut.

Vărsător

Te-ai săturat să te tot plângi de ceea ce lipsește din viața ta și de azi vei încerca să lucrezi serios asupra unei motivații mai bune. Dacă cei din jur reușesc mereu să obțină ceea ce vor, tu de ce nu ai putea face acest lucru?

Pești

Este ziua în care vei primi numeroase vești, unele bune, iar altele mai puțin bune. Parcă la cele mai puțin bune te și așteptai într-o oarecare măsură, motivul fiind acela că ești conștientă că starea de comoditate din ultima perioadă atrage de la sine anumite pierderi.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed