HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Vineri 19 August 2016

Horoscop zilnic Vineri 19 August 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 881 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/08/Horoscop-zilnic-Vineri-19-August-2016.jpg

Berbecii sunt mai hotărâți ca niciodată, gesturile Leilor nu rămân neobservate iar Săgetătorii reușesc să facă schimbarea mult dorită.

Berbec

Ți-ai fixat o idee în minte, iar acum vrei să treci la treabă și să depui toate eforturile necesare pentru a vedea ceva material din aceasta. Ai luat-o pe un drum pe care-l vezi ca fiind cel mai bun și nu vrei să dai înapoi.

Taur

Aveai programată o întâlnire pentru seara aceasta, însă din motive care țin de sănătate vei fi nevoită să o anulezi. Nu trebuie să te supere acest lucru, vei avea o altă ocazie.

Gemeni

Ar fi bine ca azi să îți ții părerile numai pentru tine și nu încerca să ieși în evidență dacă nu ești sigură de acțiunile sau vorbele tale. Așteaptă să apară momentul oportun, iar atunci profită din plin de el.

Rac

Ar fi bine să nu ignori gașca de prieteni. Chiar dacă nu ai mereu timp să ieși cu aceștia, ar fi bine măcar de la distanță să menții legătura cu ei, altfel te-ai putea trezi de una singură atunci când îți e mai dragă lumea.

Leu

Ești în formă de zile mari și reușești să-i surprinzi plăcut pe toți cei din jur, în special pe cei dragi. Se pare că acțiunile tale nu rămân neobservate, chiar dacă nu suni din trâmbiță atunci când faci ceva bun pentru cineva.

Fecioară

Ești destul de încăpățânată și lași pe cineva să spună ceea ce are de spus. Este posibil să fie vorba de sentimentele pe care le poartă față de tine, dar tu nu vrei să-i oferi ocazia de a se exterioriza din acest punct de vedere.

Balanță

Tragi de tine și nu mai lași comoditatea și lenea să te conducă. Vrei ca în cursul acestei zile să te ocupi de mai multe treburi și nu mai vrei să amâni nimic pentru a doua zi. Nu te lăsa și mergi înainte încrezătoare.

Scorpion

Intenționezi să faci ceva frumos pentru partenerul tău de viață, însă când îți e lumea mai dragă, primești o nouă sarcină de rezolvat la birou, una care va necesita efectuarea unor ore suplimentare. Se pare că va trebui să amâni planul inițial pentru o altă zi.

Săgetător

Faci o mică schimbare în ceea ce privește cariera ta profesională. Așteptai de mult timp să faci acest lucru, însă nu aveai parte de sprijinul necesar, dar de data aceasta lucrurile sunt în favoarea ta.

Capricorn

Este multă agitație în jurul tău și nu reușești să înțelegi ceea ce se petrece. Toată lumea pare să fie stresată din cauza unei ședințe importante, însă din alte ocupații avute, tu nu ai fost la curent cu acest lucru.

Vărsător

Azi nu ești foarte motivată să lucrezi sau să depui efort. Ai vrea doar să te relaxezi și să faci planuri pentru weekend, însă știi bine că nu ai de ales și, cu chiu cu vai, te vei apuca de treabă.

Pești

Ai multă treabă azi și nu te aștepta să părăsești biroul înainte de vreme. Există șansele să fii nevoită să lucrezi chiar peste program, așa că adună forțele necesare și nu pierde vremea.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed