HomeHoroscop Horoscop sănătate 2018: zodiile predispuse la boli

Horoscop sănătate 2018: zodiile predispuse la boli

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 952 views
Horoscop-sănătate-2018 in Horoscop

Horoscop sănătate 2018: Horoscopul sănătății pentru anul 2018 vine cu sfaturi utile pe care ar fi indicat să le urmați pentru o perioadă cât mai lungă. Nu uitați niciodată să aveți grijă de voi!

Horoscop sănătate 2018

Horoscop sănătate 2018 BERBEC

În acest an ar fi indicat să îți faci acele analize pe care le ai de mult în plan. Nu trebuie să fii îngrijorată cu privire la veștile pe care le primești. Cu siguranță totul va fi bine și ți se va lua o piatră de pe inimă. Ar trebui să începi să pui mai mult accent pe aceste lucruri, potrivit horoscopului din 2018.

Horoscop sănătate 2018 TAUR

Începi anul cu o răceală cumplită și se pare că așa o vei ține tot anul. Nu sunt răceli grave însă te vor face să te simți mereu inconfortabil. Pentru a remedia cât de cât această situație, încearcă să bei cât mai multe ceaiuri pentru a-ți păstra permanent imunitatea ridicată.

Horoscop sănătate 2018 GEMENI

Imunitatea ta este la pământ și de aceea te decizi să începi să iei cât mai multe vitamine și să ai din ce în ce mai multă grijă de tine. Acest lucru te pune pe picioare și te va feri de viitoarele răceli. În rest, te vei simți bine pe tot parcursul anului. Nu vei avea probleme grave, deci, nu trebuie să îți faci griji în această privință.

Horoscop sănătate 2018 RAC

Vei fi ferită de orice problemă de sănătate, iar acest lucru te va face să te simți cu adevărat puternică. De mult nu te-ai mai confruntat cu probleme de sănătate, nici măcar cu unele minore, iar din acest motiv începi să te neglijezi. Ai mare grijă în aceste privințe!

Horoscop sănătate 2018 LEU

Fii mult mai atentă la alimentație și la lichidele pe care le consumi. Este posibil ca la sfârșitul anului să ai parte de mici neplăceri din cauza mâncării fast food și a sucurilor acidulate. Ai face bine să te ferești de aceste lucruri nesănătoase, pentru a dispărea șansele de îmbolnăvire.

Horoscop sănătate 2018 FECIOARĂ

Deși nu ai mai avut de mult parte de incomodele dureri de spate, în decursul acestui an o să cam ai bătăi de cap din această cauză. Ai ignorat în ultimul timp vechile probleme și de aceea au reapărut, într-o formă mai gravă. Nu te ignora, mergi la recuperare și, pe viitor, ai mai mare grijă la aceste aspecte!

Horoscop sănătate 2018 BALANȚĂ

Pentru tine este un an destul de bun și de aceea nu prea vei avea probleme în această privință. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să te neglijezi. Aceste stări bune au apărut în urma faptului că ai avut constant grijă de tine. Nu ți-o lua în cap și continuă așa!

Horoscop sănătate 2018 SCORPION

La jumătatea anului mergi, neapărat, la un control de rutină amănunțit. Chiar dacă toate analizele vor ieși bune, este mult mai bine să fii convinsă că absolut totul este în regulă. Trebuie să fii mereu atentă la aceste aspecte și să nu ignori aceste obiceiuri ce te pot salva întotdeauna.

Horoscop sănătate 2018 SĂGETĂTOR

Nu mai fi atât de sigură pe tine atunci când vine vorba de sănătate. Învață să ai mai mare grijă de tine și vei vedea că te vei simți mult mai bine. Nu ai fost prea grijulie în ultima perioadă și de aceea ai început să nu te simți prea bine. Repară toate aceste greșeli în decursul anului 2018! Vei fi extrem de mulțumită de tine dacă reușești să te pui din nou pe picioare.

Horoscop sănătate 2018 CAPRICORN

În acest an, în sfârșit, hotărăști să iei măsuri privind problema dermatologică pe care o ai de câțiva ani. Deși ai încercat mereu produse naturiste sau dermato-cosmetice, niciodată nu ai vrut să mergi la un medic pentru a urma un tratament corespunzător. Este bine că ai luat, în sfârșit, această inițiativă. Totul va decurge excelent, iar tu vei fi cu adevărat mulțumită de rezultatele finale. Abia acum realizezi cât de important este un medic și că uneori nu avem cum să rezolvăm unele probleme fără ajutorul lui.

Horoscop sănătate 2018 VĂRSĂTOR

Ai decis să urmezi o nouă dietă pentru a slăbi și din acest motiv organismul îți este dat peste cap. Nu sta așa, ia legătura cu un medic nutriționist și pune-te cât mai repede pe picioare! Nu cred că ai vrea să te îngrași mult mai mult, dintr-o prostie. Nu mai lua astfel de decizii înainte de a consulta un medic…

Horoscop sănătate 2018 PEȘTI

Ar fi timpul să începi să bei mai multe ceaiuri și să iei mai multe vitamine. Nu trebuie să te neglijezi în această privință, pentru că îți vei face foarte rău. Oferă organismului tău tot ce este mai bun, iar el îți va mulțumi în nenumărate feluri.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed