HomeHoroscop Horoscop saptamanal 25-31 Decembrie 2017

Horoscop saptamanal 25-31 Decembrie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 893 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/10/Horoscop-saptamanal-25-31-Decembrie-2017.jpg

Horoscop saptamanal 25-31 Decembrie 2017: Gemenii sunt foarte implicați la locul de muncă, Berbecii primesc un cadou, iar Peștii participă la un eveniment important.

Horoscop saptamanal 25-31 Decembrie 2017 pentru toate zodiile

Berbec

Relația ta sentimentală merge foarte bine din toate punctele de vedere. Spre weekend vei primi un cadou visat de mult timp, din partea partenerului de viață.

Taur

În această săptămână, te preocupă cu totul altceva decât învățatul. Participi la un curs, dar degeaba ești acolo doar fizic, dacă nu și psihic. Nu ezita să te pui pe treabă, dacă vrei să treci cu bine peste acesta.

Gemeni

În cursul acestei săptămâni dai dovadă de optimism și ambiție. La locul de muncă vei avea parte doar de laude, pentru că muncești mult fără să te plângi.

Rac

Te frământă unele bănuieli în legătură cu partenerul de viață. Încearcă să nu îți mai dezvălui gelozia la cote maxime și ai puțină încredere în el. Comunicarea reprezintă sursa unei bune înțelegeri.

Leu

Ești o fire extrem de competitivă. În această săptămână, concurezi pentru postul mult visat și încerci să dai tot posibilul pentru a câștiga. Spre sfârșitul săptămânii vei merge cu partenerul de viață la o mică plimbare.

Fecioară

Chiar dacă ești ocupată, îți faci timp mereu pentru prietenii tăi. În cursul acestei săptămâni te va vizita o prietenă. Trebuie s-o ajuți și să o susții, deoarece vine să îți destăinuie problemele ei.

Balanță

Vrei să pleci în weekend în vizită la niște prieteni vechi de familie. Lucrurile se vor complica puțin, deoarece în această săptămână vei avea mult de muncă atât acasă, cât și la serviciu.

Scorpion

Primești o veste bună în legătură cu vacanța la care visezi de mult. Ai grijă ca această veste să nu-ți influențeze programul deja stabilit. Trebuie să îți gestionezi cu atenție timpul.

Săgetător

O persoană nouă a intrat în viața ta de curând. Nu te lăsa influențată de aceasta. Cea mai bună soluție e să fiți doar prieteni, deoarece ai putea stârni certuri aprinse cu partenerul de viață.

Capricorn

În această săptămână te vei bucura de timpul petrecut alături de cei dragi. Spre weekend se anunță o mică ieșire în afara orașului, iar acest lucru te binedispune. Bucură-te de aceste minunate clipe și savurează-le din plin!

Vărsător

Viața ta sentimentală este minunată. Te bucuri de clipe de neuitat alături de partenerul de viață. La locul de muncă lucrurile decurg normal, iar în familie dăinuie pacea și liniștea…

Pești

Te cam stresează gândul că trebuie să ajuți familia foarte mult în această perioadă. Ai un eveniment foarte important la care trebuie să participi. Pregătirile nu decurg atât de bine, iar tu trebuie să fii de ajutor. Pune umărul la treabă!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed