HomeHoroscop Horoscop săptămânal Taur 8 – 14 Mai 2017

Horoscop săptămânal Taur 8 – 14 Mai 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 916 views
Horoscop-săptămânal-Taur in Horoscop

Horoscopul săptămânal pentru Taur vine cu câteva avertismente legate de cariera ta, care se prea poate să aibă puţin de suferit de pe urma faptului că nu eşti capabilă să faci faţă atâtor proiecte în care eşti implicată.

Horoscop-săptămânal-Taur

Din alte puncte de vedere, însă, dacă vei acorda puţină atenţie banilor, în sensul că reuşeşti să dai dovadă de un spirit înnăscut al gestiunii lor, vei vedea cum reuşeşti să faci faţă unor mici dificultăţi ce pot să apară în această perioadă.

  • BANI

Manifeşti o tendinţă care te îndeamnă permanent să cheltui mici sume de bani pe diferite plăceri ale tale, cum ar machiajele sau produsele de îngrijire a tenului. Nu este nimic rău în faptul că acorzi un oarecare interes modului în care ai grijă de tine şi de aspectul tău, dar dacă vei aduna toate aceste mici sume, vei vedea cum ele vor deveni, în timp, o sumă destul de mare.

Cel mai bun mod de a evita cheltuielile inutile este să te orientezi spre acele produse absolut necesare ţie sau, de ce nu, să le prepari chiar tu în confortul propriei case. În acest fel, vei economisi acei bănuţi pentru lucrurile cu adevărat necesare, precum facturile sau taxele ce trebuie plătite la timp. Dacă vei face acest lucru, vei putea beneficia mai eficient de resursele financiare de care dispui.

  • CARIERĂ

Faptul că ţi-ai luat mult prea multe angajamente pe care nu le poţi duce la bun sfârşit te face să devii uşor irascibilă cu cei din jurul tău, iar în momentul în care şeful tău te roagă să te ocupi de un anumit aspect al unui proiect, nu poţi să îl refuzi. Acest cerc vicios te face să îţi împingi limitele peste măsură şi se prea poate să experimentezi anumite probleme de sănătate.

Pentru a face faţă acestei săptămâni, se recomandă să preiei numai acele responsabilităţi pe care ştii că le poţi duce la bun sfârşit, iar atunci când îţi este plasată o nouă sarcină, să refuzi politicos. O altă idee ar fi să ceri ajutorul unui coleg mai experimentat pentru a face faţă cerinţelor şefului tău sau să încerci să îţi gestionezi timpul cum se poate mai eficient, în aşa fel încât să ai timp atât pentru proiectele personale, cât şi pentru cele profesionale.

  • DRAGOSTE

Având în vedere faptul că celelalte două aspecte ale vieţii tale vor avea puţin de suferit în urma deciziilor pe care le iei, acest capitol vine cumva ca o răsplată pentru tine, motiv pentru care este timpul să te destinzi atunci când ai ocazia, alături de omul pe care îl iubeşti şi care îţi împărtăşeşte sentimentele. Nu lăsa probleme personale să îţi afecteze viaţa de cuplu şi pune capăt oricărei tendinţe de a transforma o seară romantică într-o discuţie filozofică asupra sensului vieţii. Lasă grijile şi problemele pe care le-ai acumulat de-a lungul zilei la uşă şi bucură-te de clipele de intimitate alături de cel de lângă tine. Poţi profita de serile libere de care dispui şi să organizezi o ieşire romantică în oraş alături de partener.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed