HomeHoroscop Horoscopul banilor pentru luna August 2023

Horoscopul banilor pentru luna August 2023

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/07/Horoscopul-banilor-pentru-luna-August-2019.jpg

Horoscopul banilor pentru luna August 2023: Stabilitatea financiara este un capitol destul de sensibil si la care trebuie lucrat o viata intreaga pentru a avea beneficiile si efectele dorite. Din aceasta cauza, multi ne axam pe acest domeniu si le uitam pe toate celelalte, lucru ce afecteaza bunul mers al vietii noastre.

Berbec
Avand in vedere ca nu stai locului o clipa si te-ai implicat in ultimul timp in foarte multe proiecte si activitati, nu ai cum ca in aceasta luna sa nu culegi roadele. Va fi o luna in care vei avea mare noroc la bani.

Taur
Chiar daca lunile trecute ai imprumutat o suma mai mare de bani unei persoane in care nu aveai asa mare incredere, ti se intoarce in luna august, cu un plus substantial.

Gemeni
Esti adeptul exceselor si cheltuielilor inutile si reusesti sa ramai aproape pe zero. Trebuie sa-ti faci o lista a prioritatilor, deoarece nu este o perioada buna pentru a fi iresponsabil.

Rac
Reusesti sa faci cateva schimbari pe acest plan si se pare ca in bine, dupa o lunga perioada de stagnare. Cu toate acestea, mare grija in cine ai incredere si in ce afacere investesti!

Leu
Ti se vor cere niste sume mari de bani, pentru simplul fapt ca ai uitat de niste datorii mai vechi. Sunt necesare niste schimbari pentru o stabilitate financiara mai buna decat cea din prezent.

Fecioara
Vei avea parte de o suma de bani ce va veni de nicaieri. Nu te gandi acum ca este tot ce-ti trebuie pentru a nu mai munci un an de zile, insa te vor ajuta in planuirea unei vacante pentru persoana iubita.

Balanta
Traversati o perioada nu prea satisfacatoare din punct de vedere financiar, deoarece v-ati implicat in multe afaceri si ati investit probabil mai mult decat dispuneti. Inregistrati pierderi in luna august, asa ca evitati orice tip de cheltuiala.

Scorpion
Sunteti pe linia de plutire insa va doriti ceva mai mult. Puteti apela la ajutorul celor din jur pentru a primi un imprumut, insa nu va recomandam sa va intindeti mai mult decat va tine plapuma.

Sagetator
Nu dai dovada de prudenta si nu te gandesti de doua ori inainte de a scoate portofelul la inaintare. Chiar daca ai un fond bunicel, asta nu inseamna ca trebuie sa arunci cu banii in stanga si-n dreapta.

Capricorn
Iti intra in cont o suma considerabila, cu toate ca in ultima perioada ati avut parte numai de pierdere in tot ce ai investit. Tot ce trebuie sa faci acum este sa te gandesti pe ce sa iti cheltui banii.

Varsator
Vei avea parte de unele dezamagiri din partea unei persoane in care aveai incredere si care te plateste. Nu duci lipsa de finante insa, orice ban in plus conteaza…

Pesti
La capitolul bani stai destul de bine, deoarece tocmai ai primit salariul sau o recompensa. Ai tendinta de a cheltui cam toata suma primita si restul lunii sa ramana pentru pareri de rau.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed