Sfatul zilei 1 Aprilie 2018: meriti tot ce e mai bun de la viata

Share

Sfatul zilei: Fă orice, dar fără compromis. Orice „pact” nefavorabil te va îndepărta de dorința ta, de fericirea ta. Meriți tot ce e mai bun de la viață.

Sfatul zilei 1 Aprilie

Sfatul zilei pentru Berbec

 • Ai nevoie de o specializare, de cursuri. E o investiție pe termen lung. Caută, cercetează totul cu atenție înainte de a te decide în privința opțiunii pe care o vei urma. Gândește-te și la cât de mult te va ajuta diploma obținută.

Sfatul zilei pentru Taur

 • Vei fi de ajutor unui copil, iar modul în care vei comunica, modul în care vei aborda problema în continuare va scoate la iveală iubirea ta față de toți copiii, plăcerea și fericirea pe care o simți atunci când te afli în jurul micuților.

Sfatul zilei pentru Gemeni

 • În familia ta va avea loc un eveniment important. Vei avea de luat anumite decizii, iar astrele te îndeamnă să fii realist și foarte sincer cu cei din jur. Orice compromis pe care-l vei face cu această ocazie va aduce foarte multă nefericire. Fii fericit, este prea frumos acest moment ca să îți faci și griji!

Sfatul zilei pentru Rac

 • Un eveniment îți poate schimba viața. Azi e posibil să fie multă lume entuziasmată, iar tu să fii pus într-o situație dificilă. Vei alege ceea ce te reprezintă, ceea ce te scutește de probleme în viitor. Iubirea și adevărul te vor salva de la pactul cu nefericirea.

Sfatul zilei pentru Leu

 • Ai răbdare să te mai eliberezi. Învață, strânge informații, capătă experiență, dar fără grabă! Cândva îți vei mulțumi pentru încrederea de a nu urma calea simplă spre fericirea de scurtă durată.

Sfatul zilei pentru Fecioară

 • Ai refuzat cândva să depinzi de alții, ai refuzat să te mulțumești cu tot ce îți oferă alții. Încă vrei să obții totul prin forțe proprii, prin muncă, prin cunoștințele tale. Felicitări pentru perseverență și dorința ta de evoluție!

Sfatul zilei pentru Balanță

 • Un ajutor venit de nicăieri îți ridică semne de întrebare. Cercetează, gândește-te bine dacă accepți să ți se dicteze pașii pe care să-i urmezi. Să-ți amintești că tu poți totul fără ajutorul unui om necunoscut.

Sfatul zilei pentru Scorpion

 • Tot ce ai obținut până acum te-a adus aici, te-a ajutat să evoluezi, să visezi continuu la ziua în care vei transforma totul în realitatea ta de vis. Crezi că o înțelegere îți poate asigura succesul peste noapte? Dacă vrei să câștigi, mergi înainte!

Sfatul zilei pentru Săgetător

 • Relaxează-te puțin pentru a putea regăsi calmul și forța de muncă. Toată agitația asta te va ține departe de ceea ce îți dorești cu adevărat. Ești încăpățânat, dar e mai bine să renunți la ceea ce te va încurca mai tare. Va fi totul bine, doar ai încredere!

Sfatul zilei pentru Capricorn

 • Familia ta merită tot ce e mai bun, iar suferința trebuie să stea cât mai departe de tine și toți cei dragi. Fii mândru de tot ce ai realizat până acum. Continuă tot așa, iar rezultatul dorit va apărea cât mai curând.

Sfatul zilei pentru Vărsător

 • Victorie! Toată ființa ta se bucură de reușită, de tot ce-ai reușit după atâta muncă asiduă. A meritat fiecare zi de așteptare. Dorința ți se împlinește, dar mai sunt și alte surprize, pe care nici nu le bănuiești…

Sfatul zilei pentru Pești

 • E momentul perfect pentru ceva nou, pozitiv și plin de energie. Vei fi ajutat, susținut în perioada ce urmează. Vei primi și răspunsurile de care ai nevoie. Schimbări, bucurie, dragoste și mult zâmbet!

Share
Abonează-te pe:Yve.ro news