HomeHoroscop Sfatul zilei 15 Mai 2018: trebuie sa mergi mai departe

Sfatul zilei 15 Mai 2018: trebuie sa mergi mai departe

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 970 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/05/Sfatul-zilei-15-Mai.jpg

Sfatul zilei: Relația de cuplu – consolidare sau destrămare. Punct și de la capăt. Fericire sau lecții de învățat. Trecutul a rămas, dar trebuie să mergi mai departe.

Sfatul zilei 15 Mai

Sfatul zilei pentru Berbec

 • Nu ai noroc în dragoste, dar nu dispera. Ce e pentru tine este pus deoparte. Merită așteptarea, meriți răsplata totală: o iubire curată, profundă, intensă și necondiționată. Ireal, dar adevărat. Nu dispera, soarele se va arăta și pe strada ta. Ce-ți dorești? Îndrăznește să visezi!

Sfatul zilei pentru Taur

 • Relația cu partenerul de cuplu merge perfect. Bat, oare, clopote de nuntă? Niciun plan? Poate ai o veste pentru familie. Urmează curând și asta: următoarea etapă a relației.

Sfatul zilei pentru Gemeni

 • Dacă nu pui punct relației toxice, vei suferi și mai tare. Decide ceea ce e mai bine pentru tine și pleacă fără regret. Libertatea și liniștea te vor ajuta să-ți limpezești gândurile, să-ți adresezi întrebările potrivite și să cauți răspunsurile perfecte.

Sfatul zilei pentru Rac

 • Ai o căsnicie fericită și te simți iubit și apreciat de cel care-ți este alături zi de zi. Ce anume îți lipsește pentru a fi cu adevărat fericit? Vin și banii – suplimentari chiar.

Sfatul zilei pentru Fecioară

 • Ți-ai dori mai mult de la partenerul de viață. Comunicarea și sinceritatea te va ajuta mult. E mult mai bine să spui ce simți și ceea ce îți dorești. Fii fără grijă, tu nu vei pierde nimic, doar vei avea de câștigat!

Sfatul zilei pentru Balanță

 • Ești într-o relațe căreia nu i-ai acordat niciun fel de credit la început, dar acum realizezi că iubirea de alături chiar este ceea ce ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericit și împlinit pe deplin.

Sfatul zilei pentru Scorpion

 • Există ceva tensiuni în cuplul tău, dar nu e nimic grav sau care să te sperie. Toate se rezolvă dacă alegi calea comunicării cu persoana iubită.

Sfatul zilei pentru Săgetător

 • Dragoste cu sila nu se poate. E mai bine să se termine decât să suferiți amândoi cu falsa iluzie că celălalt va face un compromis. Treci peste și vezi de drumul tău spre fericire. O vei trăi!

Sfatul zilei pentru Capricorn

 • Sărbătorești ani de căsnicie cu bucurie și foarte multe amintiri, momente bune și mai puțin bune te-au adus aici. Bine că ești sănătos și ai alături persoana pe care o iubești cel mai mult.

Sfatul zilei pentru Vărsător

 • Ai avut ceva probleme cu partenerul de viață. Ai știut să gestionezi totul și-ai redescoperit iubirea mare și puternică ce v-a unit încă de la început. Acum e totul foarte bine și ești fericit că i-ai arătat persoanei iubite cât de mulți o respecți, o apreciezi și o vrei alături întreaga viață…

Sfatul zilei pentru Pești

 • Ai avut ceva probleme amoroase, dar viața ți l-a scos în cale pe el, omul sufletului tău. Acum te simți împlinită alături de soțul și copiii voștri frumoși și sănătoși. Ce ți-ai mai dori acum? Orice dorință se poate împlini, trebuie doar să crezi că meriți și că vei primi.
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed