Sfatul zilei 23 Aprilie 2018: nu mai asculta de gurile rele

255

Sfatul zilei: Vei avea parte de o zi plină cu emoții, energie și vești de tot felul. Racul este foarte binedispus, Leul va acționa doar după ce își va înfrunta frica, iar Vărsătorul va primi cea mai bună veste.

Sfatul zilei 23 Aprilie

Sfatul zilei pentru Berbec

 • Astăzi vei vedea o îmbunătățire a situației tale profesionale, dar mai ai nevoie de răbdare, căci mai durează puțin până se va împlini dorința ta. Nu forța lucrurile, nu are rost să strici totul din cauza nerăbdării absolute.

Sfatul zilei pentru Taur

 • Vestea pe care o primești îți strică toate planurile de viitor. Înțelege că libertatea este sfântă și că iubirea cu forța nu te ajută cu nimic. Punct și de la capăt!

Sfatul zilei pentru Gemeni

 • Ai fost foarte permisivă, iar unele persoane au înțeles că vor fi înțelese și iertate de tine. De data aceasta lucrurile sunt ceva mai serioase și se impune o decizie fermă și definitivă. Vrei să-ți fie bine? Atunci respectă-te și cere respectul celor din jur.

Sfatul zilei pentru Rac

 • Starea ta bună îi va energiza pe toți cei din jur. Ai rol terapeutic și motivațional în viața tuturor din jurul tău. Prin felul tău de a fi bucuri pe toată lumea, inspiri și aduci soarele chiar acolo unde e nevoie de relaxare și detașare.

Sfatul zilei pentru Leu

 • Azi ești pus față în față cu frica ta cea mai mare. A venit vremea să o înfrunți și să scapi de ideea „Dacă aș…”. Vei vedea că nimic nu este atât de grav precum ai avut tu impresia până acum.

Sfatul zilei pentru Fecioară

 • Ți se vor spune vorbe astăzi, iar tu vei alege să-ți spui adevărul, fără să te enervezi. Vestea bună pentru tine este că poți să consideri că ai încheiat un capitol. Vestea mai puțin bună este că vei tot auzi vorbe. Alege să nu mai pui la suflet nimic din ceea ce ți-ar putea spune că ești imperfect.

Sfatul zilei pentru Balanță

 • Într-un conflict ai de partea ta părinții și partenerul. Dar dacă nu se va opri cearta interminabilă, situația poate degenera mult mai rău. Cineva mult mai în etate va prelua controlul și, din trei vorbe, spiritele încinse se vor calma. Totul e bine, se vor clarifica și neînțelegerile.

Sfatul zilei pentru Scorpion

 • Primești bani mai mulți, dar situația tensionată de acasă te neliniștește. Cum ai putea să ajuți la rezolvarea situației? Dacă vrei să faci ceva pentru cei dragi, comunică-le tot ce simți tu în acest moment și căutați împreună soluția care să redea liniștea și armonia în familie.

Sfatul zilei pentru Săgetător

 • Nu mai asculta de gurile rele și fă doar ce simți tu că e bine pentru tine! Se apropie și ziua în care vei primi vestea pe care o aștepți de atâta amar de vreme. Toate se aranjează, doar ai răbdare!

Sfatul zilei pentru Capricorn

 • Se termină o poveste tristă. Se încheie capitolul în care tu ai suferit atât de mult. Vestea bună că fericirea îți va bate la ușă în curând.

Sfatul zilei pentru Vărsător

 • Cea mai bună veste ajunge astăzi la tine prin intermediul e-mailului. Anunță toți prietenii că dai o petrecere pentru a sărbători reușita de pe plan profesional. Ți-ai dorit enorm, dar tot ți se părea imposibilă dorința ta…

Sfatul zilei pentru Pești

 • Vei primi vești din depărtare și chiar se va pune la cale un plan de revedere care să includă și câteva zile petrecute departe de oraș. Ai nevoie de energie, dar și de persoana care ți-a fost mai aproape chiar mai mult decât propria familie.