HomeHoroscop Sfatul zilei 23 Februarie 2018: Berbecii trebuie sa profite mai mult de timpul petrecut cu partenerul de cuplu

Sfatul zilei 23 Februarie 2018: Berbecii trebuie sa profite mai mult de timpul petrecut cu partenerul de cuplu

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
Sfatul-zilei-23-Februarie in Horoscop

Taurii sunt sfătuiți să facă exact ceea ce își doresc, iar Berbecii trebuie să profite mai mult de timpul petrecut cu partenerul de cuplu. Iată care este sfatul zilei pentru fiecare zodie în parte:

Sfatul zilei 23 Februarie

BERBEC – Partenerul de viață îți confesează anumite lucruri pe care le consideri chiar interesante și îți dai seama că nici nu aveai idee despre ele. Unele te pun pe gânduri, altele te fac chiar mândru de persoana de lângă tine. Profitați de timpul în doi pentru a vă cunoaște cât mai bine!

TAUR – Ești foarte mândru de tot ceea ce ai realizat până acum și ești decis să lupți în continuare, pentru a obține rezultate și mai bune și a ajunge și mai sus. Continuă să îți faci planuri și nu pierde din vedere aspectele importante ale viitorului tău. Fă ceea ce îți dorești!

GEMENI –Visurile tale sunt pe cale să devină realitate, iar acest lucru nu doar că te mulțumește doar pe tine, ci și pe cei dragi. Îți dorești să faci surprize partenerului de viață, însă nu știi cum va reacționa la acestea. Fii încrezător și arată-i persoanei iubite cât de mult contează pentru tine!

RAC – Ai pe suflet anumite sentimente contradictorii pe care nu le înțelegi nicicum. Cere sfatul unei persoane apropiate căreia să i te confesezi pentru a te putea ajuta să iei decizia cea mai bună. Uneori, o părere din exterior este tot ce avem nevoie pentru a face lucrurile cât mai corect.

LEU – Nu te mai preocupa atât de mult de situația financiară! Ai suficiente venituri încât să te descurci să îți achiziționezi tot ceea ce îți dorești. Nu e cazul să îți faci probleme în acest sens!

FECIOARĂ – Fii vesel, zâmbește cât mai mult și fii conștient că această stare te va însoți în toate activitățile pe care le vei face astăzi! Concentrează-te mai mult asupra vieții sentimentale, persoana iubită se simte ușor neglijată.

BALANȚĂ – Mediul în care te afli îți dovedește că oamenii nu sunt întotdeauna atât de buni precum par. Unii sunt cu două fețe și nu vor decât să te inducă în eroare, așa că fii foarte atent la cei din jur, pentru a nu risca să fii dezamăgit ulterior!

SCORPION – Nu cheltui mulți bani astăzi, nu este cea mai ideală zi în care să faci investiții. Pune bani deoparte și economisește cât mai mult pentru zile negre. Nu știi niciodată când se pot schimba lucrurile la locul de muncă.

SĂGETĂTOR – Arunci cu bani peste tot și nu mai ții cont de suma cu care rămâi. Ar trebui să fii mai chibzuit atunci când vine vorba despre cheltuieli inutile, care nu fac decât să te încurce și să te lase fără niciun leu în buzunar. Atenție la ce cumperi și câți bani investești!

CAPRICORN – O persoană dragă îți cere ajutorul, însă nu știi exact ce sfat ar trebui să îi dai. Nu o înțelegi așa bine precum ar trebui și nu știi ce să îi spui. Cel mai bine ar fi să îi dai un sfat; oricare ar fi acela, orice vorbă bună contează…

VĂRSĂTOR – O zi bună din punct de vedere sentimental. Lucrurile în relația de cuplu merg strună și nu ai de ce să te îngrijorezi. Descoperi niște secrete, însă, pe care un coleg de muncă le-a ascuns și nu înțelegi de ce a acționat în acest fel. Fii cu ochii-n patru!

PEȘTI – Ieși mai mult, nu îți petrece timpul tot închis în casă, pentru că nu te ajută deloc! Riști să intri în depresie și să fii afectat de tot ce se întâmplă în jurul tău, chiar dacă nu are legătură cu tine. Distrează-te, ieși la aer curat, invită-ți prietenii la o cafea!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed