HomeHoroscopZodiac arboricol Zodiac arboricol Castan

Zodiac arboricol Castan

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
Zodiac-arboricol-Castan in Zodiac arboricol

Zodiacul arboricol pentru Castan ne dezvaluie persoane pentru care sanatatea este deosebit de importanta. Se pare ca oriunde s-ar afla, persoanele nascute sub semnul zodiacal al Castanului au nevoie sa se simta puternice din acest punct de vedere.

Zodiac arboricol Castan

Zodiacul arboricol pentru Castan se adreseaza nativilor nascuti intre 15 – 24 mai si 12 – 21 noiembrie. Ce inseamna acest arbore si ce trasaturi transmite oamenilor nascuti in acest semn zodiacal, urmeaza sa vedem in continuarea acestui articol. Se pare ca un intreg univers de superstitii a luat nastere din momentul in care acest zodiac a fost acceptat si, intr-adevar, este gresit din partea noastra sa transmitem toate afirmatiile la general, insa in mare parte nativii au dat dovada de aceleasi calitati sau defecte.

Persoanele nascute sub semnul zodiacal Castan

Femeile
•    In momentul in care vorbim despre viata amoroasa a femeilor nascute sub acest semn zodiacal, putem afirma ca au conceptii morale deosebit de severe si, cu toate ca nu arata, reprezentanta sexului frumos este un personaj senzual. Daca te-ai nascut in aceasta zodie arboricola, se pare ca ai nevoie de foarte multa afectiune, atentie si totodata dai dovada de un ideal sentimental. De cele mai multe ori, nu iti vei gasi fericirea in dragoste.
•    Avand in vedere ca tot ce ai in minte in legatura cu dragostea poate deveni ceva mult prea greu de atins, trebuie sa afirmam ca vei cauta sa reusesti in cariera. Termenele limita vor fi mereu urmarite si niciodata nu vei lasa un proiect neterminat.
•    Cand vine vorba de relatiile de prietenie, femeile nascute sub semnul zodiacal Castan sunt deosebit de retrase. Zodiacul arboricol pentru Castan ne dezvaluie faptul ca reprezentantele sexului frumos au fost dezamagite si, din acest motiv, vor ajunge extrem de greu sa aiba incredere in cineva.

Barbatii
•    In ceea ce priveste locul de munca, barbatii care s-au nascut sub semnul zodiacal al Castanului au nevoie permanenta de dreptate. Totodata, ei isi vor sustine mereu punctul de vedere si nu se vor lasa afectati de o parere care nu rezoneaza cu a lor. Vor cauta mereu sa urce pe scara sociala si nu se vor lasa pana in momentul in care isi vor vedea visul cu ochii.
•    Zodiacul arboricol pentru Castan ne dezvaluie faptul ca iubirea este deosebit de importanta pentru acesti barbati, intrucat in momentul in care se ataseaza cu adevarat de o partenera, ei se dedica in mod complet. Ce inseamna acest lucru? Intr-adevar, nativii pot fi implicati in multe aventuri, insa iubirea adevarata ii va coplesi. Isi vor extrage toata energia necesara dintr-o relatie de dragoste si vor face totul pentru satisfacerea femeii pe care o iubesc.
•    Unul dintre lucrurile importante in evolutia vietii sale este sa nu fie singur sau inconjurat de ostilitate, in acest din urma caz inchizandu-se in sine si „uscandu-se” din ce in ce mai mult…

In concluzie, zodiacul arboricol pentru Castan ne sugereaza cat de importanta este sanatatea si nevoia de dreptate in cazul acestor nativi. Se pare ca nu se vor multumi cu putin si vor cauta mereu sa isi atinga obiectivele. Isi cunosc prioritatile si nu se vor opri pentru nimic.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed