Home HoroscopZodiac Chinezesc Zodiacul chinezesc săptămânal 27 Iunie – 3 Iulie

Zodiacul chinezesc săptămânal 27 Iunie – 3 Iulie

autor Elena Yvette
139 vizualizari

Șobolan

Te-ai săturat să stai în casă și vrei să încerci experiențe noi. Rutina nu a fost făcută pentru tine, de aceea încerci mereu să te implici în acele activități care solicită latura ta creativă. Dacă la locul de muncă se anunță un proiect nou, tu vei fi prima care se va oferi să facă parte din acesta.

zodiac chinezesc

Bivol

Vizita unei persoane neașteptate te va da peste cap destul de tare pe parcursul acestei săptămâni. De ceva timp se pare că v-ați tot evitat dar aceasta este hotărâtă să nu mai treacă pe lângă tine ca și cum ai fi o necunoscută pentru ea.

Tigru

Ești pusă în fața luării mai multor decizii pe parcursul acestor zile. Dacă nu știi exact ce hotărâre să iei, nu te grăbi și solicită mai mult timp de gândire. Până la urmă aceste decizii se vor reflecta în viața ta personală și nu ar fi bine să o dai în bară.

Iepure

La fel cum iepurele este sprinten și ager, așa o să fi și tu în această nouă săptămână. Ești foarte activă peste tot pe unde mergi și vrei să ai parte numai de rezultate bune, care cu siguranță nu vor întârzia să apară.

Dragon

Trebuie să faci o investiție, însă una cu cap și calculată foarte atent și în detaliu. Uneori tinzi să sari cu vederea peste unele detalii care nu îți par a fi importante, însă în acest caz va trebui să despici firul în patru pentru a analiza orice lucru, oricât de mărunt este acesta.

Șarpe

Te strecori unde nu îți fierbe oala și vei avea de suferit. Dacă vezi că un lucru care se discută în preajma ta nu te privește, nu încerca să te bagi, altfel o să fi considerată o „băgăcioasă” și cei din jur vor tinde să te evite.

Cal

Dacă cineva cunoscut are parte de unele probleme destul de serioase, ar fi bine să te oferi să-l ajuți. Nu sta deoparte și vezi ce poți face ca să fii de ajutor, la rândul tău este posibil ca și tu să ai nevoie de sprijinul cuiva.

Oaie

Nu te vei simți așa bine în această săptămână și este posibil să ceri cuiva să te înlocuiască la locul de muncă. Acasă o să primești o mână de ajutor din partea partenerului sau din partea mamei tale. Aceștia țin mult la tine și nu vor să pățești ceva ce ar putea să îți afecteze sănătatea.

Maimuță

Vrei să faci o schimbare și vei începe cu look-ul tău. Te-ai săturat să vezi mereu aceleași lucruri în jur și vrei să simți o briză proaspătă în aer, una care să înlăture toată negativitatea și stresul zilnic.

Cocoș

Mari schimbări vor avea loc în viața ta și toate se datorează inițiativelor tale. Este posibil să fie vorba chiar și de o despărțire tragică, însă dacă nu ai un iubit, este posibil să cunoști un posibil „canditat” pentru acest „post”.

Câine

Te vei implica într-un nou proiect, unul care pare să aducă mari beneficii pe viitor. Mereu ai vrut să te faci observată printre colegii tăi de muncă iar acum se pare că este ocazia ideală să faci acest lucru.

Porc

O să faci o investiție destul de mare dar care este benefică pentru viitorul tău, din numeroase puncte de vedere. Chiar dacă cei dragi au micile lor îndoieli, tu ești încrezătoare în forțele proprii și vei fi de neoprit.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!