HomeHoroscopZodiac egiptean Zodia Bastet din zodiacul Egiptean

Zodia Bastet din zodiacul Egiptean

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/08/Bastet.jpg

Zodia Bastet din zodiacul Egiptean (14 – 28 iulie, 23 – 27 septembrie, 3 – 17 octombrie) atrage credinte vechi si un intreg univers de superstitii, venite din inima vechilor egipteni. Acestia considerau ca exista o legatura stransa intre oameni, intre personalitatile lor si intre fenomene ce tin, de exemplu, de natura si de fenomenele naturale. Pentru a putea patrunde aceste taine vechi, trebuie sa fim persoane deschise si sa intelegem ca vechii egipteni au gasit o conexiune intre zeitati si felul de a fi al oamenilor.

Care sunt calitatile persoanelor nascute sub semnul zodiacal Bastet din zodiacul Egiptean si cat de suportabile pot fi defectele care apar la acestea? Este normal sa cuprindem atat partile pozitive, cat si pe cele negative, intrucat, intr-o lume bazata pe ideea de dualitate, ne este imposibil sa credem ca exista persoane lipsite de defecte. In continuarea acestui articol vom vedea care sunt trasaturile specifice nativilor din zodia Bastet din zodiacul Egiptean.

Calitati
•    Oamenii nascuti sub semnul zodiacal Bastet din zodiacul Egiptean sunt deosebit de echilibrati. Intreaga lor viata este urmarita de o dorinta arzatoare de a obtine un echilibru intre cariera si momentele alaturi de familie.
•    Persoanele nascute sub semnul zodiacal Bastet din zodiacul Egiptean sunt deosebit de devotate si vor cauta mereu persoane demne de respectul lor. In aceasta cautare se prea poate ca nativii in discutie sa fie raniti, dar intreaga lor misiune se compune din lectii invatate pe parcursul vietii.
•    Nativii acestui semn zodiacal sunt rezistenti si dau dovada de o mare incredere in propria persoana. In situatii limita, acestia pot parea epuizati, dar in interiorul lor ei pot mult mai mult decat lasa sa se vada.
•    Persoanele nascute sub zodia Bastet din zodiacul Egiptean sunt invaluite intr-o senzualitate aparte si au lipici la sexul opus. De cele mai multe ori, vor participa la concursuri de frumusete si vor obtine locuri fruntase. Sunt devotati modei si incearca sa fie mereu la curent cu noile descoperiri in acest domeniu minunat.
•    Oamenii nascuti sub acest semn zodiacal se dovedesc a fi extrem de sinceri insa aceasta onestitate a lor nu este una negativa, ci chiar extrem de benefica. Modul in care acesti nativi isi vor expune parerile este foarte potrivit si ajuta in acelasi timp si persoana pe care o au in fata.

Defecte
•    Zodia Bastet din zodiacul Egiptean ofera nativilor sai abilitati in diverse domenii. Se poate intampla ca persoanele nascute sub semnul zodiacal Bastet din zodiacul Egiptean sa dea dovada de superficialitate, intrucat se poate intampla sa nu se rezume la un singur domeniu de activitate.
•    Iubesc viata extrem de mult si considera ca fiecare clipa trebuie traita la intensitate maxima. Urmarind acest principiu, nativii nascuti sub semnul zodiacal Bastet din zodiacul Egiptean pot cadea prada unor obiceiuri care ii pot distruge.
•    Sunt mereu la curent cu informatiile din preajma lor insa se poate intampla sa nu ofere celor din jur toate lucrurile pe care ei le afla.

Sfat!
Viata merita traita si savurata, intr-adevar, dar a face totul dupa instinct poate conduce la situatii nefavorabile. Pe nativii nascuti sub semnul zodiacal Bastet din zodiacul Egiptean ii sfatuim sa aiba grija la zona capului. Pot suferi de migrene destul de accentuate.

In concluzie, zodia Bastet din zodiacul Egiptean ofera nativilor o mare placere de a trai si o dorinta de a fi alaturi de oameni. Oameni spontani si sarmanti, acesti nativi lumineaza o intreaga incapere prin simpla prezenta…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed