Zodiac floral Mac

Share

Zodiacul floral al Macului ne dezvaluie trasaturi specifice personelor nascute in zilele de 6, 15 sau 24 ale fiecarei luni. Specialistii considera ca exista o asemanare intre o anumita floare si un anumit tip de caracter. In continuarea acestui articol incercam sa suprindem impreuna elementele care tin de general in aceea ce priveste trasaturile acestor persoane.

Zodiac floral Mac

Zodiacul floral pentru Mac traduce firi senzuale care exceleaza in toate domeniile pe care le practica. Se pare ca acesti oameni sunt in elementul lor atunci cand ceva este „deasupra” lor si ii indruma, precum soarele priveste Macii intr-o zi lunga si ametitoare de vara.

Persoanele nascute in zodia florala a Macului

•    Intrucat multi dintre noi suntem interesati in mare masura de latura amoroasa, in ceea ce priveste relatiile de dragoste, persoanele nascute sub semnul zodiacal floral al Macului ne surprind printr-o fire deosebit de romantica. Ii vom intalni pe barbatii acestui semn cantand serenade la miezul noptii pentru persoana draga, iar pe reprezentantele sexului frumos le vom gasi scriind povesti de dragoste ca in filme. De obicei, nativii acestui semn zodiacal urmaresc o viata intreaga intalnirea cu marea dragoste. Se poate intampla ca in acest maraton orb sa piarda anumite persoane extrem de importante.
•    Ceea ce ii defineste pe cei nascuti sub semnul zodiacal floral al Macului este senzualitatea. Se pare ca fiecare miscare pe care o fac urmareste cu atentie o anumita sensibilitate care se contureaza apoi in senzualitate.
•    Acesti oameni dau dovada de o intuitie extrem de buna si se pare ca momentele de cumpana si situatiile critice se vor duce la bun sfarsit doar prin acest spirit de anticipare.
•    Dau frau liber imaginatiei si de cele mai multe ori ii vor surprinde pe cei dragi prin creativitatea de care dau dovada, de exemplu, in momentul in care aleg un cadou. Prefera cadourile „cu suflet” si tocmai din acest motiv apeleaza la lucruri facute „cu propriile maini, cu dragoste.”
•    Un defect care ar trebui corectat la acesti nativi este lipsa de organizare si modul in care se percep pe ei insisi. Cu toate ca cei din jur vad in nativii zodiei florale Mac oameni capabili si demni de responsabilitati, cei nascuti in aceasta zodie nu reusesc sa isi vada calitatile esentiale. Poate din acest motiv nu reusesc sa se organizeze cu adevarat.

Cu cine se inteleg cei nascuti in semnul zodiacal floral Mac?

Astrologii ne-au aratat, in ceea ce priveste zodiacul floral pentru Mac, ca acesti nativi se vor intelege extrem de bine in compania unui Trandafir, pe care il recunoastem usor pentru a lui senzualitate, si alaturi de Papucul-Doamnei. Se pare ca aceste compatibilitati sunt destul de ridicate si reprezinta cheia catre succesul in iubire sau amicitie.

Sfat!
Nativii acestui semn zodiacal floral ar trebui sa se increada mai mult in fortele proprii si sa priveasca totul intr-un mod pozitiv. S-ar putea sa piarda uneori din cauza lipsei de incredere…

In concluzie, avem in discutie oameni senzuali, oameni care lumineaza o incapere in momentul in care pasesc in ea. Atitudinea este cea mai importanta si tocmai alaturi de o atitudine potrivita, nativii acestui semn zodiacal floral vor reusi sa castige teren in fata tuturor.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news