Zodiac Indian Capricorn – Makara

Share

Zodiac Indian Capricorn – Makara, daca ne referim strict la lumea indienilor. Se poate observa asemanarea intre Capricornul european si Makara. Din acest motiv, vom prezenta trasaturile specifice zodiei in discutie, facand trimiteri si catre numele european.

Zodiac Indian Capricorn

Zodiacul Indian al Capricornului suprinde prin anumite caracteristici, cum ar fi dorinta excesiva de a munci, dependenta lor fata de job. Persoane extrem de muncitoare, indienii spun ca aspectul fizic al acestora este inconfundabil. Zodiacul Indian al Capricornului ne dezvaluie persoane cu gatul lung si oase puternice. Trebuia sa ne asteptam la o asemenea putere, doar iubesc munca.

 • General
 1. Nativii acestui semn zodiacal isi vor petrece ziua libera intr-o atmosfera deosebita… la birou. Deseori pun cariera pe primul plan si vor exista mereu certuri in familie din cauza acestui comportament defectuos.
 2. Sunt extrem de ambitiosi si din momentul in care si-au propus ceva, scopul scuza mijloacele. Cliseul sa imi fie permis, dar zodiacul Indian al Capricornului cuprinde trasaturi fixe pentru asa-numitii „workaholici”.
 3. Spatiul personal este deosebit de important pentru acesti nativi. Ei nu suporta ca ceilalti sa fie mult prea aproape de locul in care se gasesc ei. Vor indeparta persoane intr-un mod rautacios, tocmai pentru a avea libertatea de a se misca in voie. Constiinta lor va fi curata.
 4. Cu toate ca viata de familie va fi lasata in umbra, tot ceea ce face Makara, o face pentru propria familie. Urmareste stabilitatea si bunastarea caminului sau. Iubeste sa vada zambetul partenerului de viata dupa o zi sau o noapte de munca.
 5. Suporta foarte bine stresul si reusesc sa termine proiecte pe ultima suta de metri. Se vor arata extrem de extenuati, dar in interiorul lor, nativii nascuti sub semnul zodiacal Makara isi cunosc limitele si stiu ca pot mai mult de atat.
 • Calitati
 1. Concurenta este benefica pentru acesti nativi. Ei nu se vor opri in momentul in care vor vedea ca au aproape o persoana la fel sau mai buna decat ei. Isi vor fixa scopul si cu siguranta vor ajunge in fata tuturor.
 2. Sunt romantici incurabili si, dupa acele sute de ore de munca, isi gasesc energia necesara pentru a face un gest romantic. Nu vor uita niciodata prima iubire si, de cele mai multe ori, Makara se va intoarce la aceasta.
 3. Specialistii spun ca profetii sau marii intelepti s-au nascut sub semnul zodiacal Makara.
 • Defecte
 1. Vor suporta cu greu un esec. De multe ori, vor intra in depresie daca nu reusesc sa atinga scopul propus initial. In acest moment intalnim o parte sensibila a semnului Makara. Nu sunt persoane foarte puternice emotional. Ele lupta doar in momentul in care se gasesc in apogeu.
 2. Uita de cel mai important lucru in viata, si anume, familia. Deseori, se intoarce acasa in miez de noapte si se asteapta ca lucrurile sa fie pregatite, atmosfera sa fie perfecta. Persoanele nascute sub semnul zodiacal Makara uita insa ca, uneori, ar trebui sa lase deoparte munca pentru a petrece timp alaturi de cei dragi.

In concluzie, am cunoscut o zodie despre care zodiacul Indian poate sustine sus si tare ideea dependentei fata de locul de munca. Zodiacul Indian pentru Makara este extrem de vechi si rezista tocmai datorita oamenilor care au stat si au observat totul, de-a lungul timpului…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news