Home HoroscopZodiac indian Zodiac Indian Sagetator – Dhanu

Zodiac Indian Sagetator – Dhanu

autor Elena Yvette
391 vizualizari

Zodiac Indian Sagetator – sau mai bine spus, zodiacul pentru Dhanu. Ce se afla in spatele acestui univers indian care a adus la lumina anumite trasaturi specifice persoanelor nascute sub acest semn zodiacal? In continuare, putem vedea semne distinctive pentru acesti nativi.

Zodiac Indian Sagetator – Dhanu

Zodiacul Indian al Sagetatorului ne arata persoane extrem de nelinistite spiritual, oameni care simt permanent nevoia de a calatori, nevoia de a avea pe cineva alaturi in orice situatie.

 • General
 1. Iubesc distractia si adora sa se afle la petreceri. De multe ori, persoanele nascute sub semnul zodiacal Dhanu vor fi gasite in centrul atentiei. Iubesc sa faca lumea sa se simta bine si nu suporta sa aiba alaturi persoane care si-au uitat zambetul acasa.
 2. Spuneam mai devreme ca le place sa calatoreasca, dar nu sunt genul de oameni care doar pleaca. Pentru Dhanu, o calatorie este sansa perfecta pentru a afla informatii despre alte culturi, sau pentru a descoperi alte mentalitati. Se vor observa schimbari majore in legatura cu personalitatea acestor nativi de fiecare data cand se vor intoarce dintr-un concediu.
 3. Sunt indrazneti si adora sa se rataceasca in locuri uitate de lume. Pe un varf de munte isi vor gasi linistea si energia necesara pentru a continua drumul.
 4. Se pare ca avem in discutie o zodie sportiva, persoane care iubesc miscarea si necunoscutul. Surprinzator poate pentru unii, persoanele nascute sub semnul zodiacal al Sagetatorului european se vor pierde si intr-o carte buna, undeva amestecati in linistea propriilor asternuturi.
 5. Intr-o relatie de dragoste isi vor pierde usor interesul, daca au alaturi un partener care nu iubeste miscarea. Nu suporta monotonia si considera ca a pleca dintr-un loc in altul este singura metoda prin care se poate mentine pasiunea.
 • Calitati
 1. Acesti nativi atrag oameni frumosi, oameni plini de viata, datorita spiritului lor special. Ei vor surpinde prin felul in care se bucura de viata. Farmecul personal este specific si acesti nativi se vor recunoaste dintr-o mie.
 2. Au incredere in calitatile lor si stiu mereu ce buton trebuie apasat pentru a porni intr-o aventura. Si cand spun aventura, cuprind toate sensurile acestui cuvant.
 3. Spiritul lor optimist si generos va fi ca un soare dupa o furtuna de vara. Oricine va avea alaturi un Dhanu se va simti ca acasa in fiecare loc nou.
 4. Obiectivul lor pare sa fie ceva indepartat, dar, prin fiecare actiune initiata de acesti nativi, ei vor fi din ce in ce mai aproape de final. Nu uita niciodata finalul, dorinta proprie.
 5. Isi castiga pozitia de superioritate datorita atitudinii lor.
 • Defecte
 1. De cele mai multe ori, Dhanu este cel care paraseste. Va lasa in spate oameni importanti, oameni care tin la persoana lor. Pe moment nu vor realiza, dar pe parcursul vietii isi vor aduce aminte ca uneori ar fi trebuit sa pastreze anumiti oameni in viata lor.
 2. Nu se pot pune in locul persoanelor care sunt triste. Nu empatizeaza si de cele mai multe ori pierd prieteni din cauza ca ei, nativii Dhanu, par a fi prezenti doar la distractie.
 3. Egoismul acesta specific zodiei va fi inteles doar de cateva alte persoane…

In concluzie, avem de a face cu nativi care iubesc calatoria si care vor disparea de fiecare data cand vor avea ocazia. Sa fie oare o relatie alaturi de Dhanu benefica? Daca exista aceleasi interese, cu siguranta da!

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies