Home Stiri Claudia Pătrășcanu a dezvăluit ce pensie alimentară oferă Gabi Bădălău copiilor lor: „Nu pot să-mi las copiii fără viitor”

Claudia Pătrășcanu a dezvăluit ce pensie alimentară oferă Gabi Bădălău copiilor lor: „Nu pot să-mi las copiii fără viitor”

autor Negriu Elena
407 vizualizari

Claudia Pătrășcanu a anunțat în vara 2019 faptul că s-a despărțit de soțul său, Gabi Bădălău, bărbatul cu care are doi băieți.

Artista și-a asumat despărțirea și, cu toate că nu a dorit să divulge anumite lucruri, acum nu a mai răbdat și a dat cărțile pe față.

2

Astfel, cântăreața a vorbit în repetate rânduri despre motivele care au dus la despărțire, iar de curând a precizat

și câți bani primesc copiii lor ca pensie alimentară din partea lui Gabi Bădălău, suma fiind destul de mică.

3

Claudia Pătrășcanu este însă o femeie puternică și face tot posibilul pentru a le oferi micuților tot confortul, deși îi este greu ca mamă singură.

Aceasta și-a reluat cariera artistică și a început și o afacere cu haine în mediul online, pentru a se putea descurca pe planul financiar.

4

„Mi-am reluat cariera muzicală, mi-am făcut şi un business cu haine online şi muncesc pentru a le oferi copiilor mei ceva în această viaţă.

Eu nu pot să-mi las copiii fără aspirații şi fără viitor. Am reuşit să-mi cumpăr o casă în rate, o maşină, pentru a mă putea descurca cu copiii.

Am avut prieteni adevăraţi care, în aceste momente, mi-au întins o mână de ajutor, ca să le ofer lor ceea ce merită.

Copiii mei primesc drept pensie alimentară atât cât revine dintr-un salariu minim pe economie al tatălui lor”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru OK! Magazine.

Surse: spynews.ro, instagram.com

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies