HomeHoroscopZodiac indian Zodiac Indian Varsator – Kumbha

Zodiac Indian Varsator – Kumbha

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/07/Zodiac-Indian-Varsator-Kumbha.jpg

Zodiac Indian Varsator, sau totul despre Kumbha. Ce inseamna Kumbha si de unde provin toate aceste informatii? Indienii considerau ca exista asemanari intre perioade de timp si parti din natura. De exemplu, atunci cand s-au oprit la semnul zodiacal Kumbha au facut o analogie cu pamantul si apa.

Zodiac Indian Varsator - Kumbha

Zodiacul Indian pentru zodia Kumbha contureaza cateva asemanari cu horoscopul european. De aceea, dupa mai multe studii s-a considerat necesar sa se realizeze o legatura intre Kumbha si Varsatorul binecunoscut.

 • General
 1. Persoanele nascute sub semnul zodiacal Kumbha din zodiacul Indian sunt extrem de libere si nu vor suporta acele spirite care le tin departe de libertatea dorita.
 2. Intr-o relatie de iubire prefera un partener spontan, in locul aceluia plictisitor si mereu la fel. Va gasi o placere in a discuta lucruri fara sens alaturi de omul potrivit.
 3. Incearca sa faca lumea din jurul sau mai buna, tocmai de aceea il vom gasi pe acest nativ implicat deseori in actiuni politice ori de voluntariat.
 4. Zodiacul indian pentru Kumbha ne spune ca se poate intampla ca o asa viata zbuciumata sa ii conduca pe acesti nativi intr-un singur punct si anume, la singuratate. In toata aceasta fuga pentru a ajuta pe ceilalti, in acest maraton al libertatii, Kumbha poate lasa in urma oameni importanti, fara sa realizeze acest lucru pe moment.
 5. Neconventional este cuvantul potrivit pentru nativii acestui semn zodiacal. Iubesc indeosebi arta si piesele de teatru. Considera ca daca traiesc prin filtrul altor personaje pot simti si trece prin diferite stari si sentimente.
 • Calitati
 1. Extrem de intelegatori, Kumbha va reusi sa aplaneze conflicte si sa faca oamenii din jurul sau sa renunte la certuri.
 2. Deseori, vom gasi persoane care au la baza firea intuitiva. Aceasta ii ajuta pe tot parcursul vietii in luarea anumitor decizii importante.
 3. Un Varsator European (ori Kumbha Indian) se potriveste perfect in domeniul Dreptului sau in lumea stiintelor exacte.
 4. Persoanele nascute sub semnul zodiacal Kumbha se dovedesc a fi extrem de rabdatoare si perseverente. Acestea vor incerca tot ce le sta in puteri pana ce vor ajunge la rezultatul dorit.
 5. Dau dovada de un bun simt artistic si acest lucru se reflecta si in stilul lor vestimentar. Vor iesi in evidenta prin felul in care isi poarta hainele si atitudinea care sta in spatele acestora.
 • Defecte
 1. Cu toate ca sunt extrem de prietenoase, zodiacul Indian pentru Kumbha ne dezvaluie faptul ca aceste persoane vor ascunde mare parte dintre trairile care le macina. De aceea se vor departa usor de cei dragi, fara ca acestia sa isi dea seama.
 2. Nu fac compromisuri.
 3. Dau dovada de o oarecare doza de superficialitate, intrucat se poate intampla ca de-a lungul timpului sa lase deoparte activitati abia incepute…

In concluzie, nativul din Varsatorul European, transformat acum in Kumbha, se dovedeste a fi o persoana care incearca sa schimbe ceva in lume. Are spirit oratoric destul de dezvoltat insa de foarte multe ori va fi luat prin surprindere de evenimente neasteptate.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed