HomeHoroscop Zodiacul chinezesc săptămânal 15-21 Ianuarie 2018

Zodiacul chinezesc săptămânal 15-21 Ianuarie 2018

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/10/Zodiacul-chinezesc-săptămânal-15-21-Ianuarie-2018.jpg

Sobolan

Sunteti sociabil si comunicativ in aceasta perioada si reusiti sa intelegeti in sfarsit dorintele partenerului si superiorilor, asa ca dati cel mai bun randament de pana acum. Insa, este posibil sa va suprasolicitati, asa ca aveti grija sa va dozati timpul in asa mod, sa aveti timp si pentru dumneavoastra.

Bivol

Considerati ca sunteti o persoana puternica, iar o persoana puternica nu pierde niciodata. Nu tolerati niciun fel de esec la locul de munca sau acasa, pe plan sentimental. Acum insa sunteti pus intr-o situatie in care veti pierde cu siguranta si n-aveti idee cum sa reactionati.

Tigru

Nu dati dovada de rabdare si va enervati extraordinar de repede. Colegii nu stiu ce sa faca pentru a va intra in gratii si a nu-i stresa mai tare insa dumneavoastra sunteti de neoprit. Cel mai bine ar fi sa va luati cateva zile libere si sa mergeti cu persoana iubita intr-un loc unde sa va regasiti si sa va relaxati.

Iepure

Este o luna in care sunt favorizate calatoriile de serviciu pentru o ascensiune profesionala in dezvoltare – o ascensiune la care ati visat de foarte mult timp. Este posibil insa sa pierdeti din punct de vedere sentimental.

Dragon

Daca sunteti singur, este posibil sa va intalniti persoana pe care ati asteptat-o de foarte mult timp, iar daca nu, va veti consolida sau oficializa relatia. In aceasta luna, pentru dumneavoastra, accentul este pus pe camin si relatii sentimentale. Un minus aveti insa la sanatate.

Sarpe

Dati dovada de calm si diplomatie in situatiile dificile, care nu vor fi putine, dar reusiti sa le traversati cu grija si sa ajungeti la destinatia dorita. In a doua parte a lunii veti avea parte de o surpriza din partea persoanei iubite, o surpriza pe care ati asteptat-o de multa vreme.

Cal

Aveti incredere in dumneavoastra, iar sarmul si bunastarea atrage in jur cat mai multi potentiali parteneri de afaceri sau chiar prieteni. Nu se recomanda sa faceti speculatii financiare in aceasta perioada insa tineti alaturi pe oricine va iese-n cale.

Oaie

Ati fost nevoit sa luati o decizie foarte importanta pe plan sentimental, asa ca acum treceti printr-o perioada mai trista si instabila. Veti avea nevoie de prieteni si familie, asa ca cel mai bine ar fi sa lasati orgoliul si incapatanarea la o parte pentru a depasi mai usor momentul.

Maimuta

Flexibilitatea de care dati dovada la serviciu este una dintre cele mai apreciate calitati de catre superiorii dumneavoastra, insa plangerile din partea persoanei iubite sau a familiei se vor inmulti. Veti castiga pe de o parte, dar in mod sigur veti pierde pe de alta.

Cocos

Traversati o luna plina de egoism si pesimism. Ati aflat unele lucruri legate de persoana iubita si nu aveti curajul sa o confruntati fata-n fata, asa ca evitati pe cat posibil momentul. Spre sfarsitul lunii se va intampla acest lucru si veti fi nevoit sa luati o decizie importanta.

Caine

Inspirati incredere, iar datorita acestui lucru le este foarte usor persoanelor de sex opus sa se apropie si sa se confeseze in fata dumneavoastra. Este posibil sa incepeti sau sa puneti capat unei relatii amoroase si va bucurati de sprijinul familiei si prietenilor…

Porc

Sunteti o persoana norocoasa deoarece in aceasta perioada veti avea nevoie de un suport material si moral, iar prietenii nu se vor gandi de doua ori inainte de a va sari in ajutor. Reusiti sa puneti pe picioare un proiect de mult amanat in care-i antrenati si pe cei dragi sa se implice.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed