HomeHoroscop Zodiacul chinezesc săptămânal 20-26 Noiembrie 2017

Zodiacul chinezesc săptămânal 20-26 Noiembrie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 882 views
Zodiacul-chinezesc-săptămânal-20-26-Noiembrie-2017 in Horoscop

Sobolan

Este luna perfecta pentru calatorii deoarece sunteti plin de energie si voie buna. Este o perioada buna, dupa mult timp, caci reusiti sa va duceti la bun sfarsit toate planurile. Abia acum se cunosc si rezultatele materiale dobandite de pe urma unor afaceri mai vechi.

Zodiacul chinezesc săptămânal 20-26 Noiembrie 2017

Bivol

Sunteti calm si linistit si din aceasta cauza, toate planurile incep sa prinda contur. Este posibil sa intalniti o persoana care va va influenta viata intr-un mod pozitiv, ori pe plan sentimental, ori financiar. Sfarsiturile de saptamana le veti petrece in aer liber cu prietenii.

Tigru

Planurile dumneavoastra pe care le-ati amanat de foarte mult timp incep in sfarsit sa prinda contur. Sunt sanse sa gasiti sponsorizari noi sau sa semnati contracte noi si este foarte bine daca ati cantari toate optiunile inainte de a raspunde afirmativ.

Iepure

Pentru persoanele singure exista o mare posibilitate ca in aceasta saptamana sa isi intalneasca partenerul de viata. Daca nu este vorba de planul sentimental, in mod sigur veti avea parte de un om ce va avea un cuvant important de spus pe plan profesional. Ascultati insa si de sfaturile si parerile prietenilor.

Dragon

Este o perioada plina cu evenimente la care sunteti un invitat principal. Este foarte posibil sa intalniti oameni importanti care vor reusi sa va marcheze viata sau planurile intr-un mod pozitiv si la care nu v-ati fi asteptat. Acceptati sfaturi si pareri si din partea familiei.

Sarpe

Chiar daca nu sunteti o fire sentimentala si romantica, nu ar fi rau ca luna aceasta sa planificati cateva momente de rasfat doar cu partenerul de viata, care se simte putin cam neglijat. Sunt favorizate calatoriile si este foarte posibil sa apara si copii la orizont!

Cal

Acordati prea multa atentie ascensiunii profesionale, chiar daca probabil nu mai este cazul si neglijati in aceasta perioada mai ales relatia sentimentala si familia. Veti primi foarte multe reprosuri, dar simtiti ca nu va puteti abate de la drumul dumneavoastra. Reconsiderati-va prioritatile pana nu este prea tarziu.

Oaie

Reusiti cu greu sa lasati criticile la o parte si sa mai ascultati si ce au de spus cei din jur. Observati un sentiment ciudat si va place. Puneti in practica sfaturile, mai ales pe cele care vin din partea familiei si partenerului. Treceti printr-o perioada buna pe toate planurile.

Maimuta

Este o luna in care veti fi pus in fata unor provocari si obstacole. Veti fi nevoit sa faceti lucruri si sa participati la evenimente la care pana acum in mod normal nici nu v-ati fi gandit macar. Sunteti deschis spre nou si nu refuzati nimic din ce va iese in cale.

Cocos

Se recomanda sa puneti accent mai mare pe sanatate, pe sport, dar mai ales pe un stil de viata sanatos. Starea dumneavoastra de sanatate este putin precara, asa ca nu ar strica unele teste, chiar daca nu resimtiti nici un simptom – poate fi ceva ascuns. Fiti calm!

Caine

Chiar daca nu sunteti intr-o conditie fizica si sufleteasca de zile mari si sunteti traversat de multe neajunsuri si neplaceri, este foarte bine daca nu ati refuza sa acordati ajutor unui prieten la nevoie. In mod clar ajutorul vi se va intoarce inzecit. Mare grija la sanatate!

Porc

Situatiile tensionate din cuplu din ultimul timp s-au acutizat, asa ca acum nu mai aveti scapare. Aveti doua optiuni: sa stati sa discutati sau sa rezolvati problemele, ori sa fugiti cateva zile si sa luati decizii foarte importante. Oricum ar fi, fiti sigur ca veti alege ce este mai bine pentru dumneavoastra…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed