Home Horoscop Zodiacul chinezesc saptamanal 4-10 Septembrie 2017

Zodiacul chinezesc saptamanal 4-10 Septembrie 2017

autor Elena Yvette
176 vizualizari

Șobolan

Eşti în mijlocul unor intrigi pe care ar trebui să le rezolvi sau să le îndepărtezi. Dacă nu vei face asta, vor exploda, iar tu vei avea parte de critici. În weekend se recomandă să îți suni prietenii şi să vă adunaţi pentru a petrece momente relaxante. Până la urmă, aceasta era una dintre tradiţiile voastre.

Zodiacul chinezesc saptamanal 4-10 Septembrie 2017

Bivol

Mijlocul săptămânii este ideal pentru a rezolva problemele financiare sau de sănătate. Vei avea inspiraţie şi vei reuşi să rezolvi nişte situaţii care te ţineau pe loc. Participă la evenimente sociale sau petrece momente în familie! Vei fi răsfăţat!

Tigru

Schimbările domină săptămâna şi tu vei fi cel care preia controlul. Perseverează în tot ceea ce întreprinzi, dar ai răbdare! Lucrurile se vor schimba în profunzime, însă cu timpul. Vei comunica mai bine cu cei din jur dacă înveţi să şi asculţi. Profită de weekend pentru a te relaxa.

Iepure

Fii încrezător în puterile tale! Acceptă provocările, pentru că vei face o figură frumoasă şi vei atrage atenţie asupra ta. Weekendul se anunţă romantic, aşa că profită şi de acesta pentru a te relaxa şi a face ceea ce îţi place!

Dragon

Având în vedere că e o săptămână plină de evenimente sociale, încearcă să păstrezi timp şi energie şi pentru tine. Fă-ţi timp să îţi faci o analiză personală, să meditezi şi să te confrunţi cu sentimentele tale. Preocupă-te mai mult şi de activitățile casnice!

Șarpe

Vei continua să ai probleme financiare. Gândeşte-te la ţelurile pe care le ai şi fii încrezător într-un viitor mai bun! În weekend vei avea nevoie de ajutor, așadar nu ezita să-l ceri. Nu trebuie să faci totul singur!

Cal

Nu te mai preocupa de lumea din jur şi concentrează-te pe tine însuți! Fii mai încrezător, pentru că doar aşa vei avea succes. În weekend ai liber să îţi faci toate mofturile şi să petreci timpul cu cineva care te apreciază şi te face să te simţi special.

Capră

Ai nevoie să faci nişte investigaţii medicale. Dacă ai probleme cu greutatea sau cu somnul, cu siguranţă ceva e în neregulă. Începe o dietă alimentară sănătoasă, fă mişcare zilnic şi bea multe lichide! Fii deschis pentru weekend, căci vei primi o veste foarte bună!

Maimuță

Nu trebuie să exagerezi cu cheltuielile. În niciun caz să nu mergi la jocuri de noroc, pentru că norocul nu va fi de partea ta. Weekendul va fi unul plin de romantism.

Cocoș

Trebuie să fii deschis cu partenerul de viaţă. Dacă ai ocazia să îi faci complimente, nu te mai reţine! Gândurile spuse vor solidifica o relaţie frumoasă. Încearcă să te distrezi, dar fără a cheltui prea mulţi bani.

Câine

Ai tendinţa de a fi prea ruşinos în această perioadă, iar lumea te percepe ca arogant. Comunică deschis şi fii prietenos! În weekend, trebuie să dai atenţie copiilor şi unor persoane cu care ai tot evitat să vorbeşti de ceva timp…

Mistreț

Încearcă să economiseşti în loc să cheltuieşti. Ai grijă de sănătate şi răsfaţă-te cât mai mult! E săptămâna perfectă pentru asta. Weekendul e destinat prietenilor şi ieşirilor în aer liber.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies