HomeMesaje si SMS-uri 150 Mesaje de recunoștință și mulțumire – Cele mai calde și autentice expresii de mulțumire

150 Mesaje de recunoștință și mulțumire – Cele mai calde și autentice expresii de mulțumire

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
Mesaje-de-recunostinta-si-multumire

Explorează o colecție de mesaje de recunoștință autentice și inspirate pentru a-ți exprima mulțumirea. Cu sugestii adaptate la diferite contexte și relații, găsește cuvintele perfecte pentru a-ți transmite sentimentul de recunoștință și mulțumire.

Atunci când vrei să arăți gratitudine, un mesaj de recunoștință poate fi cel mai sincer și efectiv mod de a transmite sentimentele tale. Acest articol îți va prezenta o serie de astfel de mesaje inspirate și te va ajuta să îți exprimi recunoștința într-un mod care rezonă cu cel care îl primește.

Alegerea mesajului perfect de recunoștință depinde de context și de persoana către care îl direcționezi. Dacă vrei să transmiți recunoștința pentru un act specific, asigură-te că îți exprimi aprecierea direct și sincer. Dacă mesajul este destinat unei persoane cu care ai o relație profundă, un mesaj mai personal și emotiv poate fi potrivit.

Mesaje de recunoștință

 1. Am avut nevoie de tine și tu ai fost acolo. Mulțumesc pentru sprijinul și încurajările tale.
 2. Cuvintele nu pot exprima suficient cât de recunoscător sunt pentru amabilitatea și generozitatea ta. Mulțumesc din toată inima.
 3. Îți mulțumesc pentru că ai fost raza mea de soare în zilele ploioase. Prețuiesc tot ceea ce ai făcut pentru mine.
 4. Chiar dacă nu spun asta destul de des, te rog să știi că apreciez tot ceea ce faci pentru mine. Mulțumesc!
 5. Nu pot decât să îți mulțumesc pentru generozitatea și bunătatea ta. Ești o persoană cu adevărat specială în viața mea.
 6. Când m-am simțit pierdut, tu m-ai ghidat. Când m-am simțit dezamăgit, tu m-ai încurajat. Mulțumesc pentru că ai fost alături de mine.
 7. Mulțumesc pentru că m-ai ajutat să devin o versiune mai bună a mea. Prezența ta în viața mea a făcut o diferență semnificativă.
 8. Chiar și în cele mai grele momente, ai fost acolo pentru mine. Îți mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce ai făcut.
 9. Mulțumesc pentru că ai adus bucurie și lumină în viața mea. Prețuiesc fiecare moment petrecut alături de tine.
 10. Ești un adevărat exemplu de bunătate și generozitate. Îți mulțumesc pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine.
 11. Fără tine, lucrurile ar fi fost mult mai grele. Îți mulțumesc pentru sprijinul tău necondiționat.
 12. Nimic nu poate exprima cât de mult apreciez bunătatea și empatia ta. Îți mulțumesc din suflet.
 13. M-ai ajutat să trec prin cele mai grele momente și pentru asta îți sunt profund recunoscător. Mulțumesc!
 14. Îți mulțumesc pentru că ai fost partea bună a zilelor mele rele. Esti o adevărată binecuvântare.
 15. Fără tine, nu aș fi putut ajunge unde sunt astăzi. Îți mulțumesc pentru încrederea și suportul tău.
 16. Ai adus un zâmbet pe fața mea când am crezut că am uitat să zâmbesc. Mulțumesc pentru tot.
 17. Mulțumesc că ai fost lângă mine, chiar și atunci când vremurile au fost grele. Prețuiesc tot ceea ce faci pentru mine.
 18. Viața este mult mai frumoasă cu tine în ea. Mulțumesc pentru toate momentele speciale pe care le-am împărtășit împreună.

Mesaje de recunoștință pentru soț/soție

 1. Îți mulțumesc pentru că îmi ești partener, prieten și sprijin în fiecare zi. Ești cel mai minunat cadou pe care viața mi l-a oferit.
 2. Fiecare zi alături de tine este un motiv de recunoștință. Îți mulțumesc pentru iubirea și bunătatea ta.
 3. Îți mulțumesc pentru răbdare, înțelegere și iubirea necondiționată pe care mi-o oferi în fiecare zi.
 4. Pe drumul vieții, mâna ta a fost cea mai sigură. Mulțumesc că ești alături de mine în toate încercările.
 5. Mulțumesc pentru zâmbete, pentru îmbrățișări, pentru toate momentele în care mi-ai arătat cât de mult înseamnă pentru tine că sunt alături.
 6. Alături de tine, fiecare zi este o binecuvântare. Mulțumesc pentru tot ceea ce îmi aduci în viață.
 7. Ești cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Mulțumesc că exiști și că îmi ești alături.
 8. Îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru a face ca viața noastră să fie plină de iubire și fericire. Ești inima mea.
 9. Îți mulțumesc că îmi ești întotdeauna alături, chiar și atunci când vremurile sunt grele. Te iubesc mai mult decât cuvintele pot exprima.
 10. Mulțumesc că m-ai făcut să mă simt iubit(ă) și apreciat(ă) în fiecare zi. Te prețuiesc nespus.
 11. Cu tine, fiecare zi este un dar. Mulțumesc că faci din viața mea o aventură plină de iubire și bucurie.
 12. Îți mulțumesc pentru că ai avut răbdare cu mine și pentru că m-ai susținut în toate. Ești tot ceea ce mi-am dorit.
 13. Aprecierea mea pentru tine nu poate fi exprimată în cuvinte. Mulțumesc că ești tu și că mă iubești așa cum o faci.
 14. Îți mulțumesc pentru că m-ai îmbrățișat cu toate imperfectiunile mele. Dragostea ta îmi dă putere în fiecare zi.
 15. Ești lumina și bucuria vieții mele. Îți mulțumesc pentru fiecare moment pe care îl împărtășim împreună.
 16. Chiar și în cele mai întunecate zile, tu ești soarele care mă luminează. Mulțumesc pentru că îmi ești alături.
 17. Îți mulțumesc pentru iubirea ta, pentru râsete, pentru clipele de liniște și pentru cele agitate. Îți mulțumesc pentru fiecare zi pe care o trăim împreună.
 18. Viața cu tine este o călătorie minunată. Mulțumesc că îmi ești partener, prieten și iubit(ă) în fiecare zi.
 19. Te prețuiesc mai mult decât pot exprima cuvintele. Mulțumesc că faci viața noastră atât de specială și plină de iubire.
 20. Mulțumesc că m-ai susținut în toate provocările și m-ai încurajat să fiu cea mai bună versiune a mea. Ești cel mai bun partener de viață pe care l-aș fi putut cere.
 21. Nu există o zi în care să nu mă simt norocos(ă) că te am în viața mea. Mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine.
 22. Cred că te-am spus de multe ori, dar nu voi obosi niciodată să repet: Îți mulțumesc pentru că mă iubești așa cum o faci.
 23. Mulțumesc că îmi aduci atât de multă bucurie și iubire în viața mea. Ești sufletul meu pereche și te iubesc nespus.
 24. Pentru răbdarea ta, pentru iubirea ta, pentru îngrijirea ta, îți mulțumesc. Tu ești motivul pentru care zâmbesc în fiecare zi.
 25. Ești mai mult decât soțul/soția mea, ești prietenul meu cel mai bun. Îți mulțumesc pentru că îmi ești alături în toate momentele vieții.

Mesaje de recunoștință pentru părinți

 1. Dragi mamă și tată, vă mulțumesc pentru toată dragostea și sprijinul pe care mi le-ați oferit în tot acest timp. Sunt recunoscător/ă pentru tot ce ați făcut pentru mine.
 2. Vă mulțumesc pentru că mi-ați oferit cea mai frumoasă viață și pentru că m-ați învățat ce înseamnă să fiu o persoană bună. Vă iubesc.
 3. Ați făcut sacrificii nenumărate pentru fericirea și succesul meu. Cuvintele nu pot exprima cât de recunoscător/ă vă sunt.
 4. Ați fost lumina mea în cele mai întunecate zile și ghidul meu în cele mai confuze momente. Mulțumesc că sunteți părinții mei.
 5. Vă mulțumesc că m-ați crescut cu atâta dragoste și bunătate. Vă sunt recunoscător/ă pentru fiecare moment alături de voi.
 6. Îmi sunt atât de recunoscător/ă pentru că m-ați învățat ce înseamnă iubirea necondiționată și bunătatea sinceră. Mulțumesc că sunteți părinții mei.
 7. Dragi mamă și tată, îmi sunt recunoscător/ă pentru că m-ați susținut în orice decizie pe care am luat-o și pentru că ați avut încredere în mine. Vă iubesc!
 8. Mulțumesc că m-ați învățat să cred în mine și că mi-ați oferit mereu sprijin și înțelegere. Sunt mândru/ă să vă numesc părinții mei.
 9. Vă mulțumesc că ați avut întotdeauna grijă de mine și că m-ați învățat valori importante în viață. Sunt recunoscător/ă pentru tot ce ați făcut pentru mine.
 10. Îți mulțumesc, mamă/tată, pentru că m-ai ghidat prin viață și mi-ai oferit tot ce ai avut mai bun. Îți sunt profund recunoscător/ă.
 11. Vă mulțumesc că m-ați crescut cu atâta iubire și că mi-ați arătat ce înseamnă să fii o persoană puternică și bună. Sunt norocos/ă să vă am ca părinți.
 12. Vă mulțumesc că ați fost o constantă în viața mea și că m-ați susținut necondiționat. Îmi sunt recunoscător/ă pentru iubirea și grija voastră.
 13. Mulțumesc că m-ați învățat să fiu recunoscător/ă pentru tot ce am și să prețuiesc lucrurile simple din viață. Vă iubesc, mamă și tată.
 14. Vă mulțumesc că ați fost mereu acolo pentru mine, oferindu-mi sprijin și încurajare când aveam mai multă nevoie. Sunt recunoscător/ă pentru tot ce ați făcut.
 15. Nimic nu se compară cu dragostea și susținerea voastră. Vă mulțumesc că m-ați făcut să mă simt mereu iubit/ă și valoros/ă.
 16. Vă mulțumesc pentru toată iubirea și înțelegerea pe care mi le-ați arătat în fiecare zi. Sunteți cei mai buni părinți pe care i-aș fi putut cere.
 17. Sunt recunoscător/ă pentru modul în care m-ați crescut și pentru toate lucrurile pe care le-ați făcut pentru mine. Vă iubesc mult, mamă și tată.
 18. Vă mulțumesc pentru că mi-ați dat aripi să zbor și rădăcini să cresc. Îmi sunt recunoscător/ă pentru tot.
 19. Vă mulțumesc pentru că m-ați învățat cum să mă descurc în viață, să iubesc și să fiu iubit/ă. Ești adevăratul meu erou, mamă/tată.
 20. Vă mulțumesc pentru că m-ați învățat ce înseamnă compasiunea și bunătatea. Vă sunt recunoscător/ă pentru fiecare lecție pe care mi-ați oferit-o.
 21. Vă mulțumesc pentru că ați fost pilonul meu de sprijin și m-ați ajutat să devin persoana care sunt astăzi. Vă iubesc, mamă și tată.
 22. Nimic pe această lume nu se compară cu dragostea și grija pe care mi le-ați oferit. Îmi sunt profund recunoscător/ă pentru tot.
 23. Vă mulțumesc pentru că m-ați învățat să îndrăznesc, să visez și să lupt pentru ceea ce vreau. Sunt onorat/ă să vă numesc părinții mei.

Mesaje de recunoștință pentru colegi

 1. Mulțumesc pentru că îmi ești alături în fiecare zi de muncă. Aplicarea ta și sprijinul tău nu trec neobservate.
 2. Mă consider norocos/ă să lucrez cu un coleg atât de dedicat și de amabil. Îți mulțumesc pentru ajutorul tău neîncetat.
 3. Vreau doar să-ți spun cât de mult apreciez efortul și angajamentul tău. Ești un coleg de nădejde.
 4. Mulțumesc pentru răbdarea și înțelegerea ta. Munca în echipă cu tine este întotdeauna o plăcere.
 5. Îți mulțumesc pentru că împărtășești cu mine atât experiența ta, cât și ideile tale inovatoare. Ești o sursă de inspirație.
 6. Aprecierea mea pentru angajamentul și sprijinul tău constant nu poate fi exprimată în cuvinte. Ești un coleg de neînlocuit.
 7. Mulțumesc pentru că m-ai încurajat și m-ai ajutat să îmi îmbunătățesc abilitățile. Sunt recunoscător/ă pentru aportul tău valoros.
 8. Mulțumesc pentru că m-ai ajutat în momentele dificile. Contribuția și sprijinul tău au făcut o diferență uriașă.
 9. Mulțumesc pentru sprijinul tău constant și pentru încurajarea pe care mi-o oferi. Ești un coleg minunat și îmi sunt recunoscător/ă că pot lucra alături de tine.
 10. Îți mulțumesc pentru că faci fiecare zi de muncă mai luminată cu atitudinea ta pozitivă și spiritul tău de echipă. Ești un coleg incredibil!
 11. Îți mulțumesc pentru că m-ai ajutat să navighez prin provocările de la locul de muncă. Ești un adevărat exemplu de colegiativitate și profesionalism.
 12. Ești mai mult decât un coleg – ești un prieten. Îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci și pentru atitudinea ta extraordinară.
 13. Îți mulțumesc pentru că împărtășești cu mine atât cunoștințele tale, cât și timpul tău. Aprecierea mea pentru ajutorul tău este imensă.
 14. Îți mulțumesc pentru că ești întotdeauna acolo pentru a oferi un sfat sau un cuvânt de încurajare. Aprecierea mea pentru tine nu poate fi exprimată suficient de bine în cuvinte.
 15. Mulțumesc pentru că m-ai ajutat atunci când aveam nevoie. Nu aș fi putut depăși provocările fără sprijinul și înțelegerea ta.
 16. Ești un coleg minunat și vreau să-ți mulțumesc pentru încurajare, sprijin și prietenie. Apreciez cu adevărat tot ce faci.

Mesaje de recunoștință pentru prieteni

 1. Îți mulțumesc pentru că ai fost alături de mine în cele mai grele momente. Valoarea prieteniei tale este de neprețuit.
 2. Prietene, aș vrea să îți mulțumesc pentru toate momentele în care m-ai susținut și m-ai ajutat. Ești cu adevărat un prieten de nădejde.
 3. Mă simt binecuvântat(ă) să te am în viața mea. Îți mulțumesc pentru fiecare moment împărtășit, fiecare râsete, fiecare sfat și fiecare îmbrățișare.
 4. Cu fiecare zi care trece, îmi dau seama cât de norocos(ă) sunt să te am ca prieten. Îți mulțumesc pentru tot!
 5. Îți mulțumesc pentru că ai fost mereu acolo pentru mine, chiar și atunci când nu am fost cel mai bun prieten. Îți apreciez loialitatea și înțelegerea.
 6. O prietenie adevărată nu se bazează pe cuvinte, ci pe înțelegere și suport. Îți mulțumesc pentru că m-ai învățat acest lucru.
 7. Îți mulțumesc pentru că îmi accepți defectele și îmi apreciezi calitățile. Ești un prieten de neprețuit!
 8. Uneori, un prieten este tot ce ai nevoie pentru a-ți înfrunta fricile și a merge mai departe. Îți mulțumesc pentru că ești acel prieten pentru mine.
 9. Îți mulțumesc pentru că m-ai ajutat să devin o persoană mai bună. Ești un prieten de nădejde și o inspirație pentru mine.
 10. Îți mulțumesc pentru că m-ai susținut în fiecare decizie, chiar și atunci când nimeni altcineva nu a făcut-o. Prietenia ta înseamnă lumea pentru mine.
 11. Îți mulțumesc pentru că ești mereu alături de mine, pentru răbdare, înțelegere și dragoste. Apreciez tot ceea ce faci pentru mine.
 12. Chiar și în cele mai întunecate momente, tu ai fost lumina care m-a ghidat. Îți mulțumesc pentru tot, prietene!
 13. Ești cel mai bun prieten pe care și-l poate dori cineva. Îți mulțumesc pentru tot ceea ce ai făcut și faci pentru mine.
 14. Îți mulțumesc pentru că îmi ești prieten. Prezența ta în viața mea este un dar neprețuit.
 15. Când mă gândesc la prietenie, mă gândesc la tine. Îți mulțumesc că ești mereu alături de mine!
 16. Există prietenii care vin și pleacă, și există prietenii care lasă amprente pe inima ta. Îți mulțumesc că faci parte din a doua categorie.
 17. Îți mulțumesc că ai crezut în mine atunci când nimeni altcineva nu a făcut-o. Ești mai mult decât un prieten, ești un adevărat înger păzitor.
 18. Îți mulțumesc că ai făcut viața mai frumoasă și plină de sens prin simpla ta prezență. Ești un prieten minunat.
 19. Ție îți datorez toate momentele frumoase și toată încrederea pe care mi-ai dat-o. Îți mulțumesc, prietene drag!
 20. Am trecut prin atâtea împreună și totuși, aici suntem, mai apropiați ca niciodată. Îți mulțumesc pentru toate momentele și amintirile pe care le-am creat împreună.
 21. Când mă uit înapoi, realizez că unele dintre cele mai bune momente ale vieții mele le-am trăit alături de tine. Mulțumesc pentru fiecare moment de bucurie pe care l-ai adus în viața mea.
 22. Cine ar fi crezut că o prietenie atât de puternică poate crește din atâtea momente petrecute împreună? Îți mulțumesc că ești aici pentru mine.
 23. Fără tine, nu aș fi ajuns unde sunt astăzi. Îți mulțumesc pentru că m-ai ajutat să devin persoana pe care o văd în oglindă în fiecare zi.
 24. Te prețuiesc nu doar pentru ceea ce ești, dar și pentru ceea ce mă faci să fiu. Mulțumesc că îmi ești prieten.
 25. Prietene, te apreciez pentru toate sfaturile tale și pentru modul în care ai crezut întotdeauna în mine. Îți mulțumesc pentru tot!
 26. Îți mulțumesc că ai fost un far în întunericul nopților mele cele mai întunecate. Prietenia ta a fost lumina care mi-a arătat calea.
 27. Chiar și în cele mai grele momente, tu ai fost acolo pentru a mă ridica. Îți mulțumesc că ai fost și ești un prieten adevărat!
 28. Te apreciez pentru că ai ales să rămâi alături de mine în vremuri bune și rele. Îți mulțumesc pentru loialitatea și prietenia ta.
 29. Adevăratele prietenii sunt rare, de aceea sunt atât de recunoscător(ă) că te am în viața mea. Îți mulțumesc pentru tot, prietene!

Mesaje de recunoștință pentru medici

 1. Mulțumesc pentru dedicarea și profesionalismul tău. Ești un medic excepțional și sunt recunoscător/ă pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine.
 2. Vă mulțumesc pentru că ați fost acolo când am avut cel mai mare nevoie. Aprecierea mea pentru îngrijirea și atenția dumneavoastră nu poate fi exprimată în cuvinte.
 3. Sunt profund recunoscător/ă pentru abilitățile și cunoștințele dumneavoastră. Mulțumesc că ați contribuit la îmbunătățirea sănătății mele.
 4. Aprecierea mea pentru devotamentul și grija dumneavoastră este enormă. Îmi sunt recunoscător/ă că mi-ați oferit cel mai bun tratament.
 5. Mulțumesc pentru că ați fost mai mult decât un medic – ați fost un aliat în lupta mea pentru sănătate.
 6. Îți mulțumesc pentru că m-ai încurajat și m-ai ajutat să navighez prin momentele dificile. Ești un medic de excepție.
 7. Vă mulțumesc pentru că mi-ați oferit nu doar tratament medical, ci și înțelegere și compasiune. Ați făcut diferența în viața mea.
 8. Sunt recunoscător/ă pentru tot ceea ce ați făcut pentru a mă ajuta să îmi recuperez sănătatea. Mulțumesc că sunteți un medic atât de devotat.
 9. Vă mulțumesc pentru profesionalismul și umanitatea pe care mi le-ați demonstrat în momentele în care aveam mai multă nevoie. Ești un medic adevărat și un om de excepție.
 10. Mulțumesc pentru atenția și îngrijirea deosebite pe care le-ați oferit în timpul tratamentului meu. Cu siguranță, ați făcut diferența în recuperarea mea.
 11. Sunt profund recunoscător/ă pentru îngrijirea și compasiunea pe care le-ați arătat. Mi-ați dat curajul de a înfrunta această provocare. Mulțumesc.
 12. Mulțumesc pentru grija și sprijinul acordat în timpul tratamentului. Dedicația și compasiunea dumneavoastră m-au ajutat să trec prin momentele cele mai dificile.
 13. Îți mulțumesc pentru răbdarea și înțelegerea de care ai dat dovadă în timpul îngrijirii mele. Aprecierea mea pentru munca și dedicarea ta nu poate fi exprimată în cuvinte.
 14. Mulțumesc că ați fost lângă mine în această călătorie. Ești mai mult decât un medic, ești un salvator și un prieten.
 15. Vă mulțumesc că ați fost atât de atenți și de receptivi la nevoile mele medicale. Sunt recunoscător/ă pentru profesionalismul și compasiunea dumneavoastră.
 16. Vă mulțumesc pentru că mi-ați dat speranță și mi-ați redat sănătatea. Aplicarea și cunoștințele dumneavoastră m-au ajutat să înfrunt momentele grele.

Mesaje de recunostință la aniversări

 1. Îți mulțumesc pentru că ai fost și ești un prieten adevărat. La mulți ani și să ne bucurăm împreună de multe alte aniversări!
 2. La mulți ani! Vreau să îți mulțumesc pentru că ai fost alături de mine și mi-ai îmbogățit viața cu prezența ta. Să ai o zi minunată!
 3. La mulți ani! Ești unul dintre cei mai buni prieteni pe care i-am avut vreodată. Îți mulțumesc că ești o constantă în viața mea.
 4. Îți doresc un an plin de bucurii și împliniri. Mulțumesc că ești în viața mea și că m-ai susținut întotdeauna. La mulți ani!
 5. La mulți ani! Ești o persoană specială în viața mea și vreau să îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine. Să ai o zi fantastică!
 6. La mulți ani, prietene drag! Îți mulțumesc pentru că mi-ai arătat ce înseamnă adevărata prietenie. Să ai parte de tot binele din lume!
 7. Ești mai mult decât un prieten pentru mine, ești o parte din familie. Mulțumesc că ești în viața mea. La mulți ani!
 8. Îți mulțumesc că ai fost alături de mine în toate momentele vieții mele. La mulți ani și să avem parte de multe alte momente frumoase împreună!
 9. La mulți ani! Ești o sursă de inspirație și o bucurie în viața mea. Îți mulțumesc că ești tu.
 10. Mulțumesc pentru amintirile minunate pe care le-am creat împreună. Îți doresc o zi de naștere la fel de specială ca tine. La mulți ani!
 11. La mulți ani! Îți mulțumesc că ești o parte atât de importantă din viața mea. Sper ca ziua ta să fie la fel de minunată ca tine.
 12. Îți doresc ca toate visele tale să devină realitate în acest nou an de viață. Mulțumesc că ești mereu alături de mine. La mulți ani!
 13. Mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine. Te prețuiesc enorm și îți doresc numai bine. La mulți ani!
 14. Îți mulțumesc că ai ales să împarți atâtea momente din viața ta cu mine. Ești un prieten adevărat. La mulți ani!
 15. La mulți ani! Îți mulțumesc că mă ajuți să devin o versiune mai bună a mea în fiecare zi. Ești o sursă de inspirație și de forță pentru mine.
 16. Ziua ta de naștere este un moment perfect pentru a-ți spune cât de mult te apreciez. Îți mulțumesc pentru că îmi aduci zâmbetul pe față în fiecare zi. La mulți ani!
 17. Îți mulțumesc că ai apărut în viața mea și ai făcut-o mai frumoasă. La mulți ani și sper să ne bucurăm împreună de multe alte momente speciale!
 18. În această zi specială, îți doresc multă bucurie și fericire. Mulțumesc că ești o constantă în viața mea. La mulți ani!
 19. La mulți ani! Mulțumesc că ai împărtășit cu mine atâtea amintiri frumoase. Sunt nerăbdător(ă) să creez încă multe altele alături de tine.
 20. Cu fiecare an care trece, apreciez și mai mult prietenia noastră. Mulțumesc că faci parte din viața mea. La mulți ani!
 21. La mulți ani! Îți mulțumesc că ai avut răbdare cu mine și că m-ai învățat atât de multe lucruri. Ești un prieten adevărat.
 22. În ziua ta de naștere, îți mulțumesc că ai făcut din fiecare zi o aventură și o lecție de viață. La mulți ani!
 23. În această zi specială, îți doresc numai lucruri bune. Mulțumesc că m-ai susținut și m-ai ajutat în fiecare moment. La mulți ani!
 24. Îți doresc un an plin de sănătate, fericire și succes. Mulțumesc că îmi ești alături mereu. La mulți ani!
 25. La mulți ani! Mulțumesc că m-ai ajutat să navighez prin furtunile vieții. Ești un prieten adevărat.
 26. Îți mulțumesc că ai rămas alături de mine, în ciuda tuturor provocărilor. Îți doresc un an la fel de extraordinar ca tine. La mulți ani!
 27. Mulțumesc că ai fost acolo pentru mine în momentele bune și rele. Îți doresc ca toate visele tale să se împlinească în noul an. La mulți ani!
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed