HomeDRAGOSTE Mesaje de Sfinții Mihail și Gavriil – 40 de mesaje si SMS-uri

Mesaje de Sfinții Mihail și Gavriil – 40 de mesaje si SMS-uri

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views 8 minute timp de citit
Mesaje de Sfinții Mihail și Gavriil

Mesaje de Sfinții Mihail și Gavriil de la mulți ani. Cele mai frumoase SMS-uri și mesaje de Sfinții Mihail și Gavriil. Dacă te aflai în căutarea celor mai minunate mesaje de Sfinții Mihail și Gavriil, atunci înseamnă că ai ajuns în locul potrivit. Aceste mesaje de Sfinții Mihail și Gavriil conțin gânduri bune și cuvinte calde, potrivite oricărei persoane care își serbează ziua numelui.

Ești în căutare de mesaje de Sfinții Mihail și Gavriil? Atunci ai venit în locul potrivit. O astfel de sărbătoare importantă nu ar trebui să treacă fără o urare specială pentru apropiații care poartă numele Sfinților Mihail și Gavriil. Circa 1,3 milioane de români se regăsesc printre cei sărbătoriți în data de 8 noiembrie. Cele mai deosebite mesaje de Sfinții Mihail și Gavriil vă stau la dispoziție în cadrul acestui articol.

Ziua onomastică este importantă, o mulțime de creștini din întreaga lume își sărbătoresc ziua numelui. O astfel de zi specială este și cea în care se sărbătoresc Sfinții Mihail și Gavriil, și cei ai căror nume le poartă. De aceea, pentru a își arăta afecțiunea și aprecierea pentru persoanele dragi din viața lor, cei apropiați caută mesaje de Sfinții Mihail și Gavriil cu ajutorul cărora să poată transmite mai ușor și gândurile bune. Aceste mesaje de Sfinții Mihail și Gavriil sunt de regulă simple, dar cuprinzătoare în esența lor.

Atunci când ești în pană de idei, dar vrei să nu uiți de persoanele care își serbează ziua onomastică, mesaje de Sfinții Mihail și Gavriil reprezintă o sursă foarte bună de inspirație. Următoarele mesaje de Sfinții Mihail și Gavriil pot fi trimise și celor care au nume derivate din cele ale sfinților prăznuiți în această zi. Cele 40 de mesaje de Sfinții Mihail și Gavriil îți stau la dispoziție aici pentru a te ajuta să le aduci celor dragi zâmbetul pe buze prin intermediul unor urări sincere.

Noi am făcut deja treaba pentru tine și ți-am pregătit 40 de mesaje de Sfinții Mihail și Gavriil pe care să le transmiți celor dragi și care sperăm că te vor inspira!

 1. Cu ocazia zilei tale de nume îți doresc ca toate visurile tale să fie cu un pas mai aproape de realizare și soarele să se arate mai des pe strada ta. La mulți ani!
 2. Fie ca Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil să te aibă mereu sub pază și să îți lumineze drumul pe care ai ales să îl parcurgi în această viață!
 3. Fie ca ziua numelui să fie una plină de împliniri pentru tine și să ai parte de nenumărate surprize plăcute!
 4. Cu ocazia acestei zile speciale din viața ta îți doresc să fii sănătos, fericit, iar toate visurile tale să devină realitate. O aniversare minunată!
 5. De Sfinții Mihail și Gavriil îți urez să fii înconjurat doar de persoane speciale, alături de care să petreci pe cinste cu ocazia onomasticii tale. Meriți tot ceea ce e mai bun pe lumea asta!
 6. La mulți ani! Cu ocazia Sfinților Mihail și Gavriil țin să îți transmit cele mai călduroase urări, să ai parte de mult noroc și sănătate, iar grijile să nu se arate niciodată în calea ta!
 7. De ziua numelui îți urez să ai parte numai de zile senine, pline de fericire și surprize plăcute. La mulți ani sănătoși și frumoși!
 8. O astfel de sărbătoare este prilejul perfect pentru a-ți transmite cele mai călduroase urări. Fie ca această zi să îți aducă tot ceea ce ai visat! La mulți ani!
 9. Fie ca steaua ta norocoasă să strălucească și mai puternic în această zi minunată, cu ocazia onomasticii tale, iar toate visurile tale să devină realitate! La mulți ani fericiți!
 10. De ziua numelui îți urez ca măcar jumătate din visurile pe care ți le-ai proiectat să se îndeplinească, iar drumul tău spre succes să fie lipsit de obstacole. La mulți ani!
 11. Cu ocazia onomasticii tale, îți doresc ca cele mai bune lucruri din această viață să te copleșească prin intensitatea lor și zâmbetele celor din jur să te facă întotdeauna mai puternic!
 12. Îți doresc să ai parte de tot ceea ce este mai frumos pe această lume și să rămâi mereu aceeași persoană specială care luminează viețile celor din jur. La mulți ani!
 13. Îți doresc să ai parte de o zi plină de surprize plăcute și de o viață cât mai lipsită de griji!
 14. De ziua numelui îți urez ca începând de azi să lași supărările deoparte și să dai start unui nou început încărcat cu energii pozitive. La mulți ani!
 15. Cu ocazia Sfinților Mihail și Gavriil îți doresc să fii fericit, tot ce îți dorești să se realizeze și să ai parte de cea mai frumoasă onomastică!
 16. Cu ocazia acestei zile speciale îți doresc ca fiecare lacrimă pe care o vei vărsa pe obrazul tău să fie doar de fericire. La mulți ani!
 17. Odată cu această zi specială din viața ta îți doresc ca porțile succesului și ale prosperității să se deschidă larg pentru tine!
 18. Fie ca Sfântul al cărui nume îl porți să te protejeze în permanență și să te ferească de cele rele, făcându-ți un drum lin spre succes. La mulți ani!
 19. Cu ocazia sărbătoririi zilei tale onomastice îți doresc tot ce e mai bun pe această lume și să ai parte întotdeauna de momente speciale. La mulți ani frumoși!
 20. De ziua numelui îți doresc să ai parte de multă sănătate, căci dacă ai parte de asta, toate celelalte lucruri vor veni de la sine. Să ai o onomastică superbă!
 21. Cu ocazia onomasticii tale îți urez ca soarele să strălucească și mai puternic pentru tine și să îți lumineze pașii pe drumul pe care ai ales să îl parcurgi. La mulți ani!
 22. De ziua numelui, îți doresc ca fiecare lumânare de pe tortul tău să îți îndeplinească o dorință, iar surprizele plăcute să te copleșească în această zi. O aniversare minunată, exact la fel ca tine!
 23. Fie ca Sfinții Mihail și Gavriil, care te au sub pază, să îți fie alături pretutindeni și să îți aducă multă fericire, sănătate și împlinire! La mulți ani frumoși!
 24. Fie ca cele mai frumoase dorințe ale tale să devină realitate cu ocazia Sfinților Mihail și Gavriil. Să fii mereu împlinit și plin de entuziasm!
 25. O astfel de zi nu are cum să treacă fără a-ți ura un călduros „La mulți ani!” și fără a-ți transmite cele mai sincere urări de bine din partea mea. Să ai parte de o aniversare minunată!
 26. Cu ocazia acestei zile sfinte, vreau să îți urez ca soarele să își facă mereu apariția pe strada ta, iar greutățile pe care le vei întâmpina să te facă tot mai puternic. La mulți ani!
 27. De ziua numelui îți doresc ca Sfinții Mihail și Gavriil să îți îndrume pașii mereu și să te facă să treci cu zâmbetul pe buze peste fiecare obstacol!
 28. Cu ocazia acestei zile îți doresc ca zâmbetele celor din jur să te încarce cu energie pozitivă și să creați împreună cele mai memorabile amintiri. La mulți ani!
 29. Fie ca această zi să îți aducă tot ce e mai bun și să te ajute să fii cu un pas mai aproape de îndeplinirea visurilor tale!
 30. Îți doresc ca în această zi specială să fii înconjurat doar de persoane minunate, la fel ca tine, care să te încarce cu energia lor pozitivă!
 31. De ziua numelui îți doresc să înveți să te bucuri de tot ceea ce această viață are să îți ofere! Onomastică minunată!
 32. Îți urez ca această zi să fie una plină de realizări pentru tine și să te facă măcar cu un strop mai împlinit. La mulți ani!
 33. De Sfinții Mihail și Gavriil îți doresc multă fericire, sănătate și o petrecere cât mai plăcută!
 34. O astfel de zi este cu adevărat specială, căci este ziua ta! Fie ca Sfinții care te au în pază să nu te părăsească niciodată și să îți facă zilele mai senine!
 35. De ziua numelui îți doresc să petreci exact așa cum îți dorești și să nu lași grijile să îți întunece gândurile. La mulți ani fericiți!
 36. Tot ce îți pot dori cu ocazia zilei tale onomastice este să ai parte mereu de un cer senin, iar norii să nu își facă niciodată apariția!
 37. Lucrurile minunate se întâmplă doar oamenilor minunați, iar asta îți doresc și ție. Fie ca de ziua numelui să ai parte de multe momente speciale alături de persoanele dragi ție!
 38. Îți doresc ca spiritul acestei zile minunate să te însoțească pretutindeni și să te ajute să fii mai împlinit!
 39. De ziua numelui îți doresc să ai parte de cele mai frumoase cadouri și de cei mai frumoși oameni alături de tine. La mulți ani!
 40. De ziua numelui învață să te bucuri și de lucrurile mici pe care această viață le are de oferit, iar surprizele plăcute nu vor înceta să apară. La mulți ani!

Ce mai frumoase mesaje de Sfinții Mihail și Gavriil îți servesc drept sursă pentru a te exprima față de cei dragi. Sperăm că aceste mesaje de Sfinții Mihail și Gavriil sunt pe placul tău și le-ai ales deja pe cele pe care le consideri potrivite pentru a transmite celor dragi care poartă numele acestor sfinți tot ceea ce este mai bun…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed