Home RETETE Amestec sotat cu pasta de curry

Amestec sotat cu pasta de curry

autor Elena Yvette
186 vizualizari
loading...

Amestecul sotat cu pastă de curry este o mâncare foarte gustoasă, condimentată, pe care o puteți consuma cu orez sau quinoa.

Amestec sotat cu pastă de curry

Amestecul sotat cu pastă de curry va fi gata în circa 30 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții.

Ingrediente pentru amestec sotat cu pastă de curry:

  • 1 linguriță de ulei
  • 1 ceapă, tăiată în bucăți mari
  • 1 cartof mare, tăiat bucățele
  • 1 vânătă, tăiată în bucăți potrivite
  • 250 g ciuperci Champignon mici
  • 2 – 4 lingurițe pastă de curry (în funcție de cât de picant doriți să iasă)
  • 150 ml supă de legume
  • 400 ml lapte de cocos
  • opțional, pentru servire: coriandru verde, mărunțit

Mod de preparare pentru amestec sotat cu pastă de curry:

  • Încingeți uleiul, adăugați ceapa tocată și bucățile de cartofi; acoperiți, reduceți temperatura și lăsați să se soteze pentru cinci minute, până când cartofii încep să se înmoaie.
  • Adăugați bucățile de vânătă și ciupercile, și le mai lăsați câteva minute.
  • Adăugați pasta de curry și laptele de cocos, după care așteptați să înceapă să clocotească, apoi reduceți temperatura și lăsați să fiarbă la foc mic preț de zece minute, până când bucățile de cartofi s-au pătruns…
  • La servire, adăugați deasupra coriandru verde.

Poftă bună!

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies