Carnea de pui Caraibe cu sos verde este o reteta culinara inedita, plina de culoare si savoare, ce poate fi preparata fie pentru ocazii marete, precum sarbatorile sau aniversarile, fie din dorinta de a-ti surprinde familia cu o mancare mai speciala.
Carnea de pui Caraibe cu sos verde este rezultatul delicios al imbinarii aromei puiului cu aroma orezului basmati si mirodenii.
Ingrediente pentru carne de pui Caraibe cu sos verde:
- 4 pulpe de pui
- 200 grame de fasole boabe
- 100 grame de orez basmati
- curry
- sare
- piper
Ingrediente pentru sosul verde:
- 6 bucati ceapa verde
- 1 lime
- 1 ardei iute
- 1 catel de usturoi
- ulei de masline
Mod de preparare pentru carne de pui Caraibe cu sos verde:
- Carnea de pui Caraibe cu sos verde este o reteta culinara ce imbina aromele clasice cu cele indraznete. Se vor da prin curry pulpele de pui si se vor asezona dupa gust cu sare si piper, dupa care se vor frige circa cinci minute pe fiecare parte, timp in care se va fierbe orezul si se va incalzi fasolea.
- Se vor amesteca ingredientele pentru sos, rezultatul se va asezona si se va amesteca cu doua linguri de apa clocotita.
- Se va lasa pentru cinci minute, apoi se va amesteca din nou.
- Se amesteca orezul cu boabele de fasole si se adauga puiul, turnandu-se sosul deasupra la servire…
Pofta buna!