HomeRETETE Carne de pui la tava, in stil clasic

Carne de pui la tava, in stil clasic

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 932 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/10/Carne-de-pui-la-tava-in-stil-clasic.jpg

Carnea de pui la tava in stil clasic este o reteta simpla, dar plina de savoare si consistenta, o reteta cu gust traditional, aromat si delicat.

Carne de pui la tava in stil clasic

Carnea de pui la tava in stil clasic este ideala pranzurilor, dar si cinelor luate impreuna cu familia, aceasta mancare fiind bogata in calorii, deci foarte satioasa.

Ingrediente pentru carne de pui la tava in stil clasic:

  • ciocanele de pui
  • 25 grame unt
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • sucul de la o lamaie
  • cimbru
  • sare
  • piper

Ingrediente pentru sos:

  • 250 ml supa de pui
  • 1 lingura de faina

Mod de preparare pentru carne de pui la tava in stil clasic:

  • Carnea de pui la tava in stil clasic se prepara repede si usor. Se vor pune legumele pe o tava, dupa care se vor asezona ciocanelele de pui cu cimbru, sare, piper si sucul de lamaie si se vor unge cu unt, punandu-se intre legume.
  • Se vor da la cuptor timp de o ora si 20 de minute…
  • Dupa ce se coc ciocanelele de pui, se va face sosul adaugand faina si supa de pui peste continutul din tava ce se va fierbe timp de doua minute.

Pofta buna!

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed