1,K
Carnea de pui puttanesca este o reteta culinara savuroasa si inedita, o reteta ideala atat pranzurilor si cinelor obisnuite in familie, cat si meselor festive.
Carnea de pui puttanesca este o mancare usoara, dar satioasa, bogata in proteine.
Ingrediente pentru carne de pui puttanesca:
- 2 piepturi de pui fara os si fara piele, taiate pe jumatate
- sare de mare si piper proaspat macinat, dupa gust
- pudra de usturoi, dupa gust
- ulei de masline
- oregano uscat, dupa gust
- ¼  lingurita fulgi/granule de paprika
- 1 cana si jumatate de rosii cherry
- masline kalamata
- 2 linguri de capere
- 4 felii mici de mozzarella
- busuioc proaspat
Mod de preparare pentru carne de pui puttanesca:
- Carne de pui puttanesca este o reteta culinara ce se prepara usor, rezultatul culinar fiind unul desavarsit. Se va incinge putin ulei de masline spre a se praji carnea de pui dupa ce a fost asezonata cu sare, piper, pudra de usturoi, paprika si oregano uscat, ulterior adaugandu-se paprika, rosiile, caperele si maslinele.
- Se va da tigaia la cuptor pret de 20 de minute, dupa care se va pune cate o felie de mozzarella pe fiecare bucata de pui, dandu-se la cuptor inca trei minute…
- La servire, se decoreaza cu frunze de busuioc.
Pofta buna!