Cartofi cu pătrunjel


474

Cartofii cu pătrunjel se prepară foarte ușor și pot fi consumați ca atare sau drept garnitură la fripturi.

Cartofi cu patrunjel

Cartofii cu pătrunjel vor fi gata în circa 30 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții.

Ingrediente pentru cartofi cu pătrunjel:

  • 900 g cartofi potrivit de mari
  • 3 lingurițe de unt sau margarina
  • una sau două mâini de pătrunjel verde, tocat
  • puțină sare grunjoasă

Mod de preparare pentru cartofi cu pătrunjel:

  • Puneți apă într-o oală și o lăsați să fiarbă până când începe să clocotească, apoi adăugați puțină sare grunjoasă și cartofii întregi, cu coajă.
  • Lăsați cartofii să fiarbă până când se pătrund, apoi scurgeți apa și îi decojiți…
  • Tăiați cartofii în câteva bucăți, îi amestecați cu untul sau margarina, presărați pătrunjel verde tocat și amestecați din nou.

Poftă bună!

loading...