Piept de pui la gratar cu tagliatelle si rosii

Share

Reteta de piept de pui la gratar cu tagliatelle si rosii este rapida si usoara, fiind gata in doar 25 de minute.

Pui la gratar cu tagliatelle si rosii

Pentru cei care doresc ca pranzul sau cina sa fie un aport considerabil de vitamina C si, in acelasi timp, sa aiba un continut scazut de grasimi, reteta de piept de pui la gratar cu tagliatelle si rosii este ideala.

Ingrediente pentru piept de pui la gratar cu tagliatelle si rosii:

  • 1/2 kg piept de pui
  • 300 g de paste tagliatelle
  • 1 lamaie
  • 1 lingura de tarhon proaspat
  • 8 rosii mici (cherry)
  • ulei de masline
  • optional: seminte de floarea-soarelui decojite

Mod de preparare pentru piept de pui la gratar cu tagliatelle si rosii:

  • Pentru inceput, se incinge grill-ul si se pregateste o tava.
  • Se asezoneaza pieptul de pui cu sucul de lamaie, sare si piper, apoi se asaza in tava si se unge cu putin ulei.
  • Timp de sase minute se lasa tava pe grill, dupa care se intoarce pieptul de pui si deasupra se asaza rosiile taiate in jumatati cu miezul in sus, unse cu putin ulei.
  • Se lasa inca sase minute la grill, cat sa se rumeneasca bine pieptul de pui si rosiile sa devina moi.
  • Intre timp, se fierb pastele intr-un vas corespunzator si se scurg, pastrandu-se 150 ml din apa in care au fiert.
  • Se adauga pieptul de pui taiat in bucati si rosiile peste pastele fierte impreuna cu apa pastrata si sosul din tava in care s-a gatit pieptul de pui.
  • Se incorporeaza toate ingredientele si se poate servi o portie delicioasa de piept de pui la gratar cu tagliatelle si rosii…
  • Optional, la servire, puteti adauga deasupra cateva seminte de floarea-soarelui.

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente