Piepturile de pui in stil marocan reprezinta o mancare satioasa si usor de preparat.
Piepturile de pui in stil marocan se poate servi cu linte, orez sau cuscus, dupa preferinta.
Ingrediente pentru piepturi de pui in stil marocan:
- 4 piepturi de pui fara piele
- 400 grame de rosii cherry
- 400 grame de naut
- 2 dovlecei medii
- 1 ceapa
- 2 linguri de pasta harissa
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingurita de chimion macinat
- 1 lingura de miere
- optional, pentru decor: frunze de menta
Mod de preparare pentru piepturi de pui in stil marocan:
- Piepturile de pui in stil marocan se prepara cam in jumatate de ora după cum afirmă sursa budgetbytes.com. Se vor asezona piepturile de pui cu chimion si piper negru macinat.
- Se va incinge uleiul spre a praji piepturile de pui si ceapa, cam cinci minute.
- Piepturile de pui se vor intoarce cam la trei minute de pe o parte pe alta, iar ceapa va fi amestecata mereu.
- Se vor adauga in tigaie rosiile si 250 ml de apa, se vor amesteca si se vor adauga harissa, mierea, dovleceii si nautul.
- Se va fierbe la foc mic timp de 15 minute, pana cand vor fi patrunse piepturile de pui, iar sosul se va ingrosa.
- La servire, puteti decora cu frunze de menta…
Pofta buna!
Citește și: Burritos cu carne de pui
Niciun comentariu încă