Home RETETE Placinta cu carne de pui, lamaie si ciuperci

Placinta cu carne de pui, lamaie si ciuperci

autor Elena Yvette
509 views 1 minute timp de citit

Placinta cu carne de pui, lamaie si ciuperci este un deliciu satios, aromat si foarte gustos, potrivit pentru pranz, cina sau mese festive.

Placinta cu carne de pui, lamaie si ciuperci

Placinta cu carne de pui, lamaie si ciuperci este usor de preparat si are un aspect apetisant.

Ingrediente pentru placinta cu carne de pui, lamaie si ciuperci:

  • 300 grame pui gatit
  • 375 grame foaie de placinta
  • 100 grame ciuperci
  • 1 ceapa
  • unt
  • coaja de la o lamaie
  • 2 linguri smantana

Mod de preparare pentru placinta cu carne de pui, lamaie si ciuperci:

  • Se va topi un cub de unt in tigaie si se va cali ceapa, dupa care se vor adauga ciupercile si se vor lasa pe foc pret de trei minute, pana devin aurii.
  • Se vor adauga coaja de lamaie si puiul. Se va pune compozitia intr-un bol impreuna cu doua linguri de smantana.
  • Vasul se va acoperi cu foaia de placinta, presand pe margini pentru sigilare.
  • Se va tine placinta la cuptor pret de 25 de minute, pana cand aluatul creste si devine auriu…

Pofta buna!

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies